Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kandil ve PKK ne isterse vadediyor

AK Partili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Kandil ve PKK ne isterse vadediyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanması durumunda terörden tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile Gezi Parkı ve KHK tutuklularını serbest bırakılacağını açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş ve Kavala için özgürlük vaadine sert tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Seçimlere iki aydan kısa bir süre kalırken Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yayın organı Halk TV'ye katıldı ve HDP ile yapılan görüşme dair önemli mesajlar verdi.

İktidara gelmesi halinde Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve KHK'lıların serbest bırakılacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın serbest kalmasını istiyorsanız bana oy vereceksiniz demiştiniz" sözlerine, "Evet, bana oy vereceksiniz" şeklinde yanıt verdi.

CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni gelişme! 2 kişi ifade sonrası... Haberi Görüntüle

"SERBEST BIRAKILMASINI İSTİYORSANIZ BİZE KATILACAKSINIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kavala için özgürlük vaadini daha önce de ifade etmişti. Kılıçdaroğlu, "Düşüncesini ifade etti diye hapse atılan kişileri ya da düşüncelerinden ötürü kimsenin hapse atılmasını istemiyorsanız Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız Osman Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika... İstanbul'da İETT otobüsüne kamyonet çarptı! Haberi Görüntüle

''KANDİL VE PKK NE İSTERSE VADEDİYOR''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş ve Kavala için özgürlük vaadine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kandil ve Pensilvanya'nın ne talebi varsa Kemal Bey vaat olarak ifade ediyor. Sn. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle aynı zamanda yürütmenin yargıyı kontrol edeceğini ve mahkemeleri rafa kaldıracağını açıkça itiraf ediyor. CHP despottur, değişmez!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading