AK Partili Dağ alçak PKK'nın savunuculuğunu yapan Demirtaş'a ağzının payını verdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı hedef alan PKK sevici Selahattin Demirtaş'a haddini bildirdi. Dağ, ''"İstiklal Caddesi’nde bomba bırakarak sivillerin ölümüne sebep olan PKK/PYD’ye tek laf etme, teröristi koru; sonra barış elçisi rolüne bürün. Azmettiricisi olduğun 6-8 Ekim’i unutmadık. Vicdanında bir sızı olmasını beklerdik ama o duygu size hiç uğramamış.'' dedi.

Türkiye BM'nin 51. maddesi çerçevesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı başlattı. Harekat ile birlikte Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki birçok terör noktaları hedef alınarak imha edildi.
HAREKATI HEDEF ALDI
Mehmetçiğin başarılı operasyonunun yankıları sürerken Edirne Zezaevi'nde tutuklu bulunan PKK sevici Selahattin Demirtaş harekatı hedef alarak PKK'lı yol arkadaşlarını aklamaya kalkıştı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, alçak PKK'yı korumaya çalışan Demirtaş'a haddini bildirdi.
'VİCDANINDA BİR SIZI OLMASINI BEKLERDİK AMA O DUYGU SİZE HİÇ UĞRAMAMIŞ'
Demirtaş'ın paylaşımını alıntılayarak yanıt veren Dağ, tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:
"İstiklal Caddesi’nde bomba bırakarak sivillerin ölümüne sebep olan PKK/PYD’ye tek laf etme, teröristi koru; sonra barış elçisi rolüne bürün. Azmettiricisi olduğun 6-8 Ekim’i unutmadık. Vicdanında bir sızı olmasını beklerdik ama o duygu size hiç uğramamış.
'TERÖRÜ GÖLGELEMENE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'
"Güya hakikati savunur gibi yapıp tüm varlığınla terör örgütüne siper olmaya ve alan açmaya gayret ediyorsun. PKK’ya tek kelime edemediğin gibi devleti mütemadiyen zan altında bırakmaya çalıştığının farkındayız.
"Ortada bir “Savaş” yok. Toplumun huzuruna ve insanımızın canına kast eden teröristlerin inine giren bir terörle mücadele var. Tiyatro seviyorsun biliyoruz ama “Savaşa hayır” ezberleriyle terörü gölgelemene müsaade etmeyeceğiz."
İstiklal Caddesi’nde bomba bırakarak sivillerin ölümüne sebep olan PKK/PYD’ye tek laf etme, teröristi koru; sonra barış elçisi rolüne bürün.
— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) November 21, 2022
Azmettiricisi olduğun 6-8 Ekim’i unutmadık. Vicdanında bir sızı olmasını beklerdik ama o duygu size hiç uğramamış. https://t.co/ELsodtjE9r