Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti tüm teşkilatlarıyla 7 gündür deprem bölgesinde! MKYK üyeleri ve milletvekilleri depremzedelerle yan yana

AK Parti tüm teşkilatlarıyla 7 gündür deprem bölgesinde! MKYK üyeleri ve milletvekilleri depremzedelerle yan yana

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından devletin bütün imkanları seferber edilirken, AK Parti Teşkilat Başkanlığı’nın koordinesinde milletvekilleri, genel başkan yardımcıları, MYK, MKYK üyeleri, Gençlik Kolları ile Kadın Kolları Başkanlığı’ndan binlerce kişi 7 gündür afet bölgesinde bulunuyor.

Gündem

23.01.2024, 20:26

AK Parti, tüm teşkilatlarıyla Kahramanmaraş depremlerinin meydana geldiği 9 Şubat tarihinden itibaren deprem bölgelerinde.

Adıyaman, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Hatay ve Malatya'da görev alan AK Parti mensupları, sahada organize olarak deprem bölgesindeki 68 ilçe, köy ve mahallelerde çalışmalarını yürütüyor.

Son dakika: MSB kaynakları resmen duyurdu: ABD heyeti Türkiye'ye geliyor Haberi Görüntüle

EKİPLERİ İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA YÖNLENDİRİYORLAR

Depremzedelerin şikayet ve taleplerini not alarak gerekli yardımların doğru yerlere ulaşmasını sağlayan AK Partili yöneticiler, arama kurtarma ekiplerinin ihtiyaç duyulan noktalara yönlendirilmesinde de etkin rol alıyor.

Bölgedeki gönüllüleri de organize eden AK Partili isimler, kendi şehirlerinden gelen yardımların koordinesinde de görev alıyor.

Öte yandan, Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca da depremin etkili olduğu Adıyaman, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Hatay, Malatya ve ilçelerine destek verecek diğer AK Partili belediyeler ile eşleştirildi.

AK Partili büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri AFAD ile koordineli bir şekilde çalışarak, arama-kurtarma çalışmalarına katılarak, barınma, giyim-gıda ve mobil aşevleriyle depremzedelere destek oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading