Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İnsanlık düşmanı teröre karşı biriz ve beraberiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İnsanlık düşmanı teröre karşı biriz ve beraberiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Taksim'deki hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, ''İstanbul’da İstiklal caddemizde gerçekleşen hain saldırı sonrası tüm vatandaşlarımızın teröre karşı birlik ve beraberlik gösterilmesi noktasında ortaya koyduğu tavır tüm dünyaya mükemmel bir mesaj vermiştir. İnsanlık düşmanı teröre karşı biriz ve beraberiz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Taksim'deki hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

İstanbul’da İstiklal caddemizde gerçekleşen hain Saldırı sonrası tüm vatandaşlarımızın teröre karşı birlik ve beraberlik gösterilmesi noktasında ortaya koyduğu tavır tüm dünyaya mükemmel bir mesaj vermiştir. İnsanlık düşmanı teröre karşı biriz ve beraberiz…

CHP'nin ortağı DEM Parti skandal görüntülere imza attı: Sokaklara Öcalan'ın... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE TEPKİ

Güvenlik güçlerimiz son derece etkili çalışmalarla hızlı bir biçimde faili ve bağlantılarını tesbit edip yakalamıştır. Bu, Türkiye’nin terörle mücadeledeki gücünü ve yüksek kapasitesini bir kere daha göstermiştir.

Buna karşılık, vatandaşlarımızı temsil noktasında sorumluluğu bulunan bazı siyasi çevrelerin ve kişilerin, devletimizin kurumlarından çok şaibeli odakların yanıltıcı beyanatlarını, sözde analizlerini ve manipülatif değerlendirmelerini esas almaları son derece vahimdir.

Kaç personel görev alacak? Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

'BÜYÜK BİR ŞUURSUZLUKTUR'

Terör karşısında net duruş, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi ve anayasal düzenimizi korumanın ilk maddesidir. Terör karşısında bulanık tavırlar üretenlerin ve terör eylemlerinden siyasi hesaplaşma çıkarmaya çalışanların konumu meşru değildir.

Kuşkusuz demokrasilerde her olayın çok yönlü değerlendirilmesi, farklı görüş ve analizlerin olması doğaldır. Ancak, teröre mazeret üreten ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini zaafa uğratmaya çalışan yaklaşımlar ve tavırlar sergilenmesi büyük bir şuursuzluktur.

Terörist Rojda Bilen böyle yok edildi! MİT o anların görüntüsünü... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE GÜVEN ÜLKESİDİR'

Türkiye bir güven ülkesidir. Terörle mücadele konusunda milletimiz bir ve bütündür. Terörle mücadelemiz bedeli ne olursa olsun sonuna kadar sürecektir. Kaybettiğimiz canlarımıza bir kere daha rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading