Yandex Metrica

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e sert tepki! 'Mescid-i Aksa'ya müdahale kabul edilemez'

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e sert tepki! 'Mescid-i Aksa'ya müdahale kabul edilemez'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'ya yaptığı baskını kınadı.

Gündem

23.01.2024, 19:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'da Filistinlilere saldırısını kınadığını bildirdi. 

23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı mı? 23 Nisan'da (Bugün) marketler açık mı? A101-BİM-ŞOK-Migros 23 Nisan'da kapalı... Haberi Görüntüle

'MESCİD-İ AKSA'YA MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ'

Çelik açıklamasında, "İsrail güvenlik güçlerinin bu sabah Mescid-i Aksa'da Müslümanlara müdahalesi kabul edilemez. Biri çocuk yedi Filistinlinin ölmesine yol açan bu eylemleri şiddetle kınıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Mescid-i Aksa'nın maneviyatına yönelik bir saldırıya izin vermeyeceklerini belirten Çelik, "Mescid-i Aksa’nın statüsüne ve maneviyatına dönük saldırılar ve tehditler hiçbir şekilde kabul edilemez. Uluslararası toplumu Mescid-i Aksa konusunda sorumluluğunu yerine getirmeye çağrıyoruz." sözlerini kaydetti. 

Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Ortadoğu için önemli ziyaret! Hamas lideri Haniye Türkiye’ye geliyor Haberi Görüntüle

'BARIŞ VE İSTİKRARI DESTEKLEYECEĞİZ'

Çelik açıklamasının devamında, "Hadiselerde hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın barış ve istikrarı desteklediğine dikkat çeken Çelik, "Cumhurbaşkanımızın sık sık vurguladığı gibi kalıcı barış ve istikrarı desteklemeye devam edeceğiz. İki devletli çözümü, barış ve istikrarı tehdit eden her türlü şiddete karşıyız." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading