Yandex Metrica

AK Parti'nin son anketi! İkinci partiyle arada 10-15 puan fark var

AK Parti'nin son anketi! İkinci partiyle arada 10-15 puan fark var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen yaptırdıkları son anketle ilgili konuştu. Mustafa Şen yaptığı değerlendirmede 'Şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor. İkinci partiyle arasındaki fark her zaman yüzde 10-15 arasında.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:48

2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kısa bir süre kalırken partiler sokağın nabzını ölçmek için anketler düzenliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen de konuyla ilgili  A Haber’e konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

'ŞU ANDA 34-36 ARALIĞINDA SEYREDİYOR'

Son zamanlarda faturalara yapılan zamların AK Parti'nin oyunu etkilediğini belirten Mustafa Şen, şu ifadeleri kullandı; "Her ay yapıyorum, karşılaştırıyorum. Doların 18 lira olduğu dönem 40'ın altındaydı, paketten sonra 40'ın üstüne çıktı. Bir süre orada devam etti. Sonra bu fiyatlarla, faturalarla, şunlarla, bunlarla tekrar geriye düştü. Önce 37 küsüre düştü, şu an da 34-36 aralığında bir yerde seyrediyor. Tek sayı demiyor olmamın sebebi bu. 3-4 araştırmaya bakıyorsunuz hepsi farklı diyor. O aralıkları söylüyorum." 

Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Aylardır aranıyordu: Ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

'MUHALEFET KENDİNİ SORGULAMALI'

AK Parti'nin hala birinci parti olduğunu ifade eden Mustafa Şen, "Hala AK Parti birinci parti. İkinci partiyle arasındaki fark her zaman yüzde 10-15 arasında. Muhalefet kendini sorgulamalı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading