Yandex Metrica

AK Parti'li Hamza Dağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Elinizden geleni ardınıza koymayın

AK Parti'li Hamza Dağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Elinizden geleni ardınıza koymayın

Son dönemde kışkırtıcı açıklamalarıyla dikkat çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting çağrısında kullandığı ifadelere AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Elinizden geleni ardınıza koymayın! Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle bu ülkeyi sizin gibi siyasi sırtlanlara teslim etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:21

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan yaptığı provokatif açıklamalara tepki geldi. Sosyal medya hesabından Mersin’de bir miting yapacağını duyuran Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekonomi yönetimini hedef almıştı. 

AK Parti'li Hamza Dağ'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Elinizden geleni ardınıza koymayın

22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu olabilir 22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu... Haberi Görüntüle

''ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA KOYMAYIN''

AK Parti'den bu açıklamalara tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP liderinin bu sözlerini eleştirdi.

Türkiye'nin kazanımlarını muhalefete yedirmeyeceklerini söyleyen Dağ, kullanılan zehirli dilin siyaset olmadığının altını çizdi. 

“Muhalefet eleştiri yapar, sözünü söyler. Ama ağzında hakaret ve yalan olduğu an rasyonel bir zeminde ilişki kurmanız imkansızlaşır. ‘Ne kadar çok bağırırsam kriz algısı o kadar derinleşir’ mantığıyla büyük ve güçlü Türkiye yürüyüşümüzü zehirlemeye çalışmak siyaset değildir.

Elinizden geleni ardınıza koymayın! Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle bu ülkeyi sizin gibi siyasi sırtlanlara teslim etmeyeceğiz. Heba etmek, dışarıdaki ağababalarınıza peşkeş çekmek için hedefe koyduğunuz kazanımlarımızı size yedirmeyeceğiz!”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading