Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun otel görüntülerini servis edenleri açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun otel görüntülerini servis edenleri açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, A Haber'de yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun lüks bir otelde çekilen görüntülerinin CHP örgütünün servis ettiğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:44

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yayınladığı videodaki yansımadan boğaz manzaralı bir otelde kaldığı fark edildi. Otel odasının gecelik fiyatının yaklaşık olarak 100 bin lira olduğu ortaya çıkarken, bu durum Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ve CHP'nin sözde 'israf' politikası ile çeliştiğini gözler önüne serdi.

A Haber'de yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fotoğrafta temel bir etik sorun olduğunu dile getiren Kabaktepe, "Otele giden sensin, otelde kalan sensin. 

2024 MARDİN-MAZIDAĞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Mazıdağı'nda hangi... Haberi Görüntüle

'UCUZ POLİTİKALARA GİRMENİN ANLAMI YOK'

AK Partili birileri Kemal Bey'e bu odayı tutmadı. Herhalde AK Partili biri Kemal Bey'in karşısına geçip bu fotoğrafı çekemedi. Kendilerinin çektiği, kendilerinin servis ettiği bir fotoğraf. Burada manipülasyon yapıp, AK Parti ve troll vb. ucuz politikalara girmenin anlamı yok." diye konuştu.

Osman Nuri Kabaktepe konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Ben yaklaşık 15 ya da 20 gün önce, bu fotoğraflar çıkmadan önce, Büyükşehir Belediyesi'nin bazı yaklaşımlarıyla ilgili açıklama yaptığımda şöyle bir cümle kullandım, 'İçinizdeki cumhurbaşkanı adaylığı kavgasını AK Parti üzerinden yapmayın. Kendi kavganızı kendi içinizde yapın. O kavgayı örtmek için cumhurbaşkanımıza dönük bir takım ifadelerde bulunmayın' diye bir açıklama yapmıştım.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman?... Haberi Görüntüle

İBB İLE CHP ARASINDA ADAYLIK KAVGASI VAR

Özellikle büyükşehir belediyesi cumhurbaşkanımızı hedefe koyarak bir takım 'Engelleniyoruz' şeklinde manipülasyona yönelik açıklamalar yapmışlardı. Bu, İBB yönetimi ile CHP yönetimi arasında cumhurbaşkanlığı seçimine dönük bir kavganın yansımasıdır. Kendi kavganızı kendi aranızda yapın. Bu fotoğraflar yayınlanmadan önce böyle bir açıklama yapmıştım.

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve... Haberi Görüntüle

'BURADA TEMEL BİR ETİK SORUN VAR'

Bence burada temel bir etik sorun var. Birincisi, sayın genel başkanın istediği otelde kalma hürriyeti var. Hiçbir sorun yok. Kişisel tercihidir. Halkımız o kişisel tercihe karşı nasıl bir refleks gösterecekse gösterir.

Ben ona bir şey diyemem. Siz o fotoğrafı biraz önce mutfakla beraber ikili olarak verdiniz. Hayatınızın mutfakta geçtiğini anlatıp böyle bir otelde kalırsanız, o zaman bu kamuoyu vicdanını zedeler. Yaşadığınız gibi görünmeniz, göründüğünüz gibi yaşamanız bizim temel ilkelerimizden birisidir. Bu fotoğrafta en temel etik sorunlardan biri bu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading