Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den 'ekonomik manipülasyon' uyarısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den 'ekonomik manipülasyon' uyarısı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, artan döviz kuru hakkında açıklama yaptı. Kısa süreli dalgalanmalarla kasıtlı olarak bir panik havası yaratıldığından bahseden Kabaktepe, “Finansal krizlerle, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışmak, daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlardır. Dünyanın mihverinde olan bir ülke için, mücadele bitmez.” dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:01

Türkiye güne döviz kurundaki hareketlenmelerle başladı. Piyasalardaki hareketlilik ile ilgili Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, kur seviyesi taahhüdünün olmadığı ifade edilirken döviz piyasalarında gerçekçi olmayan sağlıksız fiyat oluşumlarının görüldüğünün altı çizildi. Vatandaşlar olası kayıplara karşı uyarıldı.

Karabük Üniversitesi'nden iddialara yanıt geldi: HIV ve HPV iddiaları tamamen... Haberi Görüntüle

“DAHA ÖNCE DENENEN VE BAŞARILI OLMAYAN OPERASYONLAR”

Yaşanan gelişmelerin üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Finansal krizlerle, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışmak, daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlardır.” dedi.

CHP'li Tanrıkulu'nun da bulunduğu etkinlikte olaylar: Terör örgütü PKK ve... Haberi Görüntüle

“PANİK HAVASI, CILIZ BİRER TEŞEBBÜSTEN ÖTEYE GEÇEMEYECEK”

Türkiye’ye yalnızca sandıkta yön verilebileceğini belirten Kabaktepe, “Aziz milletimizin iradesi, bu operasyonların üstündedir. Kısa süreli dalgalanmalarla oluşturulmaya çalışılan panik havası, bu kutlu yürüyüşün önünde çok cılız birer teşebbüsten öteye geçemeyecek.” ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Güler'den terörle mücadele mesajı: 'Irak'la ortak bir... Haberi Görüntüle

“DÜNYANIN MİHVERİNDE OLAN BİR ÜLKE İÇİN MÜCADELE BİTMEZ”

"Bir operasyonun gölgesiyle "ülkeyi karanlık sardı" diyenlere seherimizin aydınlığı ile cevap vereceğiz..." diyen Kabaktepe sözlerini şu ifadelerle devam etti:

“Dünyanın mihverinde olan bir ülke için, mücadele bitmez.

Bir de bu ülke, bölgesel güçse ve sürekli bir genişleme yaşıyorsa, karşılıklı hamleler hiç bitmez. Bazen askeri, bazen diplomatik, bazen ekonomik mücadele olarak devam eder.

Türk milleti bugüne kadar hiçbir meydan okumaya pabuç bırakmadı.

Bu mücadeleyi bugünlere taşıyan Cumhur İttifakı, ülkemizi güçlü ve bağımsız bir şekilde yarınlara taşıyacak kararlılıktadır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading