Yandex Metrica

AK Parti, İBB'nin ulaşım rezaletini paylaştı: Rota oluşturulamıyor

AK Parti, İBB'nin ulaşım rezaletini paylaştı: Rota oluşturulamıyor

AK Parti İstanbul tarafından sosyal medyadan paylaşılan videoda İstanbulluların ulaşım çilesi ve CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun pankartlarda kalan vaatleri ele alındı. Paylaşılan videoda İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul için kritik bir öneme sahip olan Levazım Tüneli'nin İBB tarafından inşaatının durdurulmasını da eleştirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

AK Parti İstanbul tarafından Twitter hesabından paylaşılan videoda, İstanbullunun ulaşım çilesi ele alındı.

Son dakika: PKK'lı terörist Mehmet Kopal Fransa'dan Türkiye'ye getirildi! Son dakika: PKK'lı terörist Mehmet Kopal Fransa'dan Türkiye'ye getirildi! Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA ALIŞILAGELMİŞ GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 'Ulaşım sorunları için kalıcı çözümlerle geliyoruz' vaadiyle başlayan videonun devamında İstanbul'da artık alışılagelmiş olan İETT, metro, metrobüs arızaları ve kazaları ele alındı. 

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

'TEK YAPTIKLARI PANKARTI ASMAK'

'Her şey güzel olacak dediler ama bir şey göremedik, tek yaptıkları pankartı asmak'  diyen vatandaş CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin beceriksizliğini özetler nitelikte konuştu. 

Videonun sonunda ise AK Pati İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Levazım Tüneli önünde yaptığı konuşma paylaşılırken, Kabaktepe, İBB'nin İstanbul trafiğini rahatlatmak için kritik öneme sahip bu tünelin inşaatını durudrumasına tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading