Yandex Metrica

AK Parti'den Yunanistan'a çok sert sözler! 'Zulüm vahşi boyutlara ulaştı'

AK Parti'den Yunanistan'a çok sert sözler! 'Zulüm vahşi boyutlara ulaştı'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yunanistan'ın sığınmacılara karşı sert tutumunu eleştirerek şunları söyledi; "Yunanistan Başbakanı Miçotakis sığınmacılar konusunda defalarca doğru olmayan şeyler söyledi. Ve defalarca Türkiye’ye iftira attı. Yunan güçlerinin sığınmacılara zalimce davrandığı defalarca belgelendi. Bu zulüm her gün oluyor. Dünya ve Avrupa susuyor."

Gündem

23.01.2024, 22:01

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yunanistan Başbakanı'nın Türkiye'ye karşı tutumunu ve Yunan güçlerinin sığınmacılara karşı tavrını çok sert eleştirdi. Çelik şunları paylaştı:

''Yunanistan Başbakanı Miçotakis sığınmacılar konusunda defalarca doğru olmayan şeyler söyledi. Ve defalarca Türkiye'ye iftira attı. Yunan güçlerinin sığınmacılara zalimce davrandığı defalarca belgelendi. Bu zulüm her gün oluyor. Dünya ve Avrupa susuyor.''

 SIĞINMACI BOTLARINI ŞİŞLEYEREK ÖLÜME SÜRÜKLÜYORLAR

Yunan güçlerinin sığınmacılara zulmü vahim boyutlara ulaştı. Cumhurbaşkanımız bu zülme karşı çıkarak, Yunanistan'ın yalanlarını her defasında çürüttü. Yunanistan sığınmacıların botlarını şişleyerek ölüme sürüklüyor ve insanlık suçu işliyor.

 HOLLANDALI GAZETECİ ÜLKEYİ TERKETMEK ZORUNDA KALDI

Hollandalı gazeteci Ingeborg Beugel, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e basın toplantısında, "Sığınmacıların geri itilmesi konusunda neden yalan söylüyorsunuz?" diye sordu. Gazeteci bu olaydan sonra defalarca tehdit aldı. Yunanistan'ı terketmek zorunda kaldı.

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

 TÜM BUNLAR AB ÜLKESİNDE OLDU

Tüm bunlar bir AB ülkesinde oldu. AB kurumları sığınmacılara dönük zulme de, gazetecilerin tehdit edilmesine de sessiz kalıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading