Yandex Metrica

DOLAR

32.52

%-0 expand_less

EURO

34.80

%-0.1 expand_more

ALTIN

2420.70

%-0.3 expand_more

BIST

9702.67

%0.6 expand_less

BTC ($)

66416.80

%0.14 expand_less

AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki: Tüm dünyadaki Müslümanlara karşı bir hakarettir

AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki: Tüm dünyadaki Müslümanlara karşı bir hakarettir

AK Parti'den Peygamberimize hakarete sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hindistan'da iktidar partisi (BJP) mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretlerine sert tepki göstererek, “Hindistan iktidar partisi mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretamiz ifadelerini en güçlü şekilde kınıyoruz.” dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:22

TÜM DÜNYADAKİ MÜSLÜMANLARA KARŞI BİR HAKARETTİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hindistan'da iktidar partisi (BJP) mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretlerine tepki gösterdi. Çelik, “Hindistan iktidar partisi (BJP) mensubu bir yetkilinin Peygamberimize yönelik hakaretamiz ifadelerini en güçlü şekilde kınıyoruz. Bu sadece Hindistan’daki Müslümanlara değil, aynı zamanda tüm dünyadaki Müslümanlara karşı bir hakarettir.” dedi.

HİNDİSTAN HÜKÜMETİNİN ARTAN İSLAM DÜŞMANLIĞI KARŞISINDA GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMASINI BEKLİYORUZ

Çelik konuşmasına şu şekilde devam etti; “Sözkonusu siyasetçinin açıklamaları nedeniyle partideki görevinden ihraç edilmesini ve Hindistan makamlarının bu sözleri kınamasını memnuniyetle karşıladık. Bu yaklaşım örnek olmalıdır.

Hindistan Hükümetinin artan İslam düşmanlığı karşısında gerekli önlemleri almasını ve Müslümanların dini özgürlüklerini güçlendirmesini bekliyoruz.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading