Yandex Metrica

AK Parti'den Onuncu Yıl Nutku vurgulu paylaşım

AK Parti'den Onuncu Yıl Nutku vurgulu paylaşım

AK Parti tarafından hazırlanan ve seçimden saatler önce yayınlanan 'Atatürklü video' seçimin ardından yeniden dolaşıma girdi. Seçim videosunda Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku'ndan kesitlere, meclis açılış konuşmalarına yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, 14 Mayıs'ın ardından dün tekrar sandık başına giderek ülkenin geleceğiyle ilgili karar verdi.

Sandıktan çıkan sonuçlara göre rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na fark atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Cumhurbaşkanı seçildi.

Erdoğan geçerli oyların yüzde 52,16'sını alarak rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na 4 puan fark attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden zaferle çıkması muhalefette hayal kırıklığı yarattı.

Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro kimlere verilecek? Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro... Haberi Görüntüle

10. YIL NUTKU VURGULU VİDEO

AK Parti tarafından hazırlanan ve seçimden saatler önce yayınlanan 'Atatürklü video' seçimin ardından yeniden dolaşıma girdi.

Seçim videosunda Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku'ndan kesitlere, meclis açılış konuşmalarına yer verildi.

Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Hasan Açıkgöz kimdir? Müzisyen Hasan Açıkgöz neden öldürüldü? Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN ÇALIŞMALARINA YER VERİLDİ

Atatürk’ün konuşması boyunca da AK Parti iktidarlarının çalışmalarından örnekler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yabancı liderlerle olan buluşmalarından ve yurt gezilerinde halkla buluşmalarından karelere yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading