Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'den muhalefeti susturacak cevap: Köprüyü yapan firmalardan biri CHP'li vekile ait

AK Parti'den muhalefeti susturacak cevap: Köprüyü yapan firmalardan biri CHP'li vekile ait

AK Partili Bülent Turan, muhalafetin 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili eleştirilerine yanıt vererek köprüyü yapan 4 ortak firmadan birinin, eski CHP'li vekil Ersin Arıoğlu'na ait olduğunu söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:02

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü, tüm dünya tarafından övgüyle bahsedilirken muhalefet yine geçiş ücretini beğenmedi.

Ücret tartışmaları dünkü TBMM Genel Kurulu’nda da gündeme geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise net ifadeleriyle tartışmalara son noktayı koydu.

Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün,... Haberi Görüntüle

'TEMELSİZ İDDİALAR'

1915 Çanakkale Köprüsü'nün dünyanın en büyük köprüsü olduğunu ifade eden Turan, "Yok 'rant sağlandı.' yok 'Şirkete kıyak geçildi.' gibi temelsiz iddiaları konuşmanın bu topluma faydası olmadığı kanaatindeyim.

Memur maaşları ne zaman yatacak? Memur maaşları bayramdan önce mi... Haberi Görüntüle

'KÖPRÜYÜ YAPAN 4 FİRMADAN BİRİ CHP'Lİ VEKİLE AİT'

İhale açık yapıldı, herkes öneride bulundu. 45 bin geçiş çok fazlaysa siz girseydiniz, 35 bin verseydiniz; bu verildi. On yıl uzunsa siz beş yıl verseydiniz; bu verildi. İhale böyle yapıldı yani idari bir kararla bir yasama çalışması yapılmadı ki." diye konuştu.

İnsanları işine, firmasına, mezhebine, dinine, siyasetine göre sınıflandırmayı ahlaki bulmadığını dile getiren Turan, "Ama 4 tane firma ortak yaptı bu işi. 2'si Kore firması, 1'i Limak, Nihat Özdemir. 4'üncü firma kim, biliyor musunuz? Yapı Merkezi, Ersin Arıoğlu, İstanbul CHP Vekili. 'Rant' diyorsunuz, 'istismar' diyorsunuz, 'kıyak' diyorsunuz; 4 taneden 2'si Koreli, 1'i Limak, 1'i CHP vekili.

Sandık görevlileri kaç para alacak 31 Mart 2024? YSK sandık... Haberi Görüntüle

'BİR KEZ DE TÜRKİYE'NİN YAPTIĞI İŞTEN GURUR DUYUN'

Kaldı ki çok kıymetli bir arkadaş, işini iyi yapan bir arkadaş; bunu söylemekten mahcup oluyorum ama insanları tanımadan bilmeden 'beşli çete'. Hangisi beşli çete? Bunlar ayıp şeyler. Bu ülkede taş taş üstüne koyan CHP'si, AK Parti'si, başkası, kim varsa baş göz üstüne ama iftira atmayın. Bir kez de Türkiye'nin yaptığı işten gurur duyun, bu sizi küçültmez!Çanakkale Köprüsü'nde beşli çete falan yok." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading