Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'den LGBT'ye karşı anayasal düzenleme açıklaması!

AK Parti'den LGBT'ye karşı anayasal düzenleme açıklaması!

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Ailenin kadın ve erkekten oluştuğunu ifade eden bir maddenin anayasaya eklemenin makul olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:54

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında önemli açıklamalrda bulundu.

Özlem ve Tayyar Öz çifti skandalı! Şirketlerine atanan kayyum Bünyamin... Haberi Görüntüle

'MEYDANLAR BİZE TÜRKİYE YÜZYILI YAPACAK FIRSATI VERECEKTİR'

Kandemir'in açıklamalarından satır başları:

AK Parti milletin kendine verdiği emanetini taşıyoruz. Başka bir aşkla işe sarılıyoruz. Cumhurbaşkanımız inanılmaz bir tempoyla dünya liderleri ile görüştü. Prag'dan geldi ve ertesi gün Sakarya'da mitinge katıldı. Dün Balıkesir'de miting alanına giderken sadece 30 bin kişi vardı, miting alanı onun 2 katı kalabalıktı. 

Biz gittiğimiz her ilde Cumhurbaşkanımız oradan ayrılırken der ki "Bugün bir başka gördüm." Cumhurbaşkanımız "Ben meydanların dilini bilirim, meydanlar bize Türkiye yüzyılı yapacak fırsatı verecektir" dedi. Kolay bir seçime gitmiyoruz, taraflar var ve kuşkusuz kolay geçmeyecek. Türkiye'deki güçlü liderlik, Cumhurbaşkanımızın hem tecrübesi hem heyecanı bu seçimin sonuçları itibarıyla kolay bitirecek. 

Saatler ileri ne zaman alınacak 2024? Saatler ileri alınacak mı? Haberi Görüntüle

28 EKİM'DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇILAYACAK

Siyasi vizyon belgemizi 28 Ekim'de Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanımız açıklayacak. "Türkiye Yüzyılı" diye bir kavram koyduk önümüze. Türkiye birinci yüzyılını tamamlıyor 2023'te. Şimdi 2023 sonrası tüm bu hazırlıkların, birliklerin, beraberliklerin tamamının bir kaldıraç olarak bizi başka bir yere taşıyacağına inanıyoruz. 2023 bizim için rakamsal bir geçiş değil, şimdi başlıyor Türkiye'nin yüzyılı. Tüm dünyada Türkiye damgasının daha net vurulacağı bir yüzyıl olacak. 

Ömer Çelik yaklaşan seçimi değerlendirdi! CHP'nin siyasi çizgisine tepki: Örtülü... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞÖRTÜSÜ ÇIKIŞI

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü hamlesi birden hafızamızı silmez, önceden yaptıkları zulümleri unutmadık. Ecevit'in Meclis'te "Haddini bildirin bu kadına" sözleri hala kulağımızda. Bunlar bizim hafızamızda, CHP bunu daha önce de yaptı. Esas mesele şu eğer gerçekten samimilerse Cumhurbaşkanımız çağrı yaptı, gelin anayasal düzenlemeye destek verin. Başörtüsünü temel bir teminat altına alalım ve anayasal bir değişiklik yapalım. Teklifimiz olgunlaştı, içinde net bir şekilde, bir daha başörtülü hanımefendilerin ayrımcılığa uğramayacağı, zulüm yaşamayacakları, tüm hak ve özgürlükleri güvence altına alınacak bir düzenleme geliyor. Bizler o kadar ağzı yanmış insanlarız ki hepimizin çevresinde zulme uğrayan kişiler var. Şimdi karşımıza geçip "Kusura bakmayın, yanlış yaptık" demekle olmuyor. Kılıçdaroğlu'nun samimiyetini göstermesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmeli.

Seçimlere son 4 gün! MHP lideri Devlet Bahçeli net konuştu:... Haberi Görüntüle

LGBT'YE ANAYASAL DÜZENLEME GELİYOR

Aile meselesini de son derece önemli buluyoruz, son dönemde başlayan LGBT tartışması var ve dayatılan bir form var. Ailenin kadın ve erkekten oluştuğunu ifade eden bir maddenin anayasaya eklemenin makul olduğunu düşünüyoruz. Tüm toplumun üstünde uzlaşacağı meseleler bunlar. Kimsenin itiraz etmeyeceğini düşünüyoruz. Buna niye "hayır" verir bilmiyoruz. Nihayetinde aile kadın ve erkekten oluşur. Ama bunlar ayrı ayrı mı Meclis'e gelir önümüzdeki günlerde belli olur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading