Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına çok sert tepki: Türk siyasi hayatının en vahim açıklaması

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iftirasına çok sert tepki: Türk siyasi hayatının en vahim açıklaması

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. Çelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığının kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı iddialarına sert bir dille tepki göstererek, ''Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapılıyor'' açıklamasıyla Türk siyasi hayatının en vahim açıklamasına imza attı. Kılıçdaroğlu'nun açık bir şekilde polis teşkilatımızdan özür dilemesi gerekiyor.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Toplantımızda seçimlere dönük yapılacak çalışmalar ele alındı. Cumhurbaşkanı'mız seçime kadar kesintisiz çalışma talimatı verdi. Zaten teşkilatlarımız sahada, bundan sonrasında da daha yoğun bir çalışma yürüteceğiz. Bu toplantıyla birlikte milletvekillerimizle yaptığımız toplantılar sona erdi. 

Çanakkale açıklarında göçmen botu battı! 5'i çocuk 21 kişi hayatını... Haberi Görüntüle

MAHİR ÜNAL'IN GÖREVİNDEN AFFINI TALEP ETMESİ

Mahir beye, bu zamana kadar yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz. Yerine Özlem Zengin getirildi. 

CHP'de ikinci 'Burcu Köksal' vakası: CHP'li isimden DEM'e tepki: Şerefsizlere... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN İFTİRASI

Sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'de cari açığın kapatılması için uyuşturucu ticareti yapıldığı gibisinden belki de Türk siyasi hayatının en vahim ve utanç verici açıklamalarından birine imza attığını görüyoruz. Polis ve jandarma teşkilatımıza dönük olarak bu onurlu teşkilatlarımızın uyuşturucu ticareti yaptığından ya da göz yumduğundan bahsetmek başlkı başına utanç verici bir ifitiradır. Söyleyen kişinin alnına bu ifitira ömrü boyunca yapışacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun polis ve Jandarma teşkialtından açıkça özür dilemesi gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu provokasyonu yakında zamanda TSK'ya atılan iftira halkasının utanç verici devamıdır. TSK'ya kimyasal silah kullanıyor dyen bir vekil olacak, buna karşı tutum alınmayacak, sadece 'böyle konular ulu orta konuşulmaz' dediler. Türlkiye siyasi tarihinde pek çok yanlış söz söylenmiştir, bu kadar utanç verici şekilde Türkiye'nin güvenlik kurumlarını hedef alan utanç verisi sözler bir genel başkanın ağzından bu derece yoğunlukta duyulmamıştır. 

Çıktı bir CHP'li vekil TSK'nın kimyasal silah kullandığıu iddiasını dillendirdi, sonra CHP'li vekiller mahkeme bastı, orada eşkiyalık yapıyorlar. Bu eylem de kabul edilemez ve gayrimeşrudur. Normal bir demokratik algıları olsa derhal özür dilemeleri gereken, insanı sokağa çıkarmayacak sözleri siyaset biçimi gibi üstelik video çekerek ortaya koyuyorlar. Bunun adı yıkım siyasetidir. Bu konu polis ve jandarma teşkilatı tarafından yargıya taşınacak bir konu olacaktır. 

Deprem uzmanlarından İstanbul için peş peşe uyarılar! İşte en riskli... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜNE ANAYASAL GÜVENCE

Bazı siyasi partilere ziyaretler olacak. Biz düzenlememizin Meclis'ten geçeceğini düşünüyor, eğer geçmez de referanduma giderse kuşkusuz ezici bir çoğunlukla kabul edilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading