Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'den kapatılan konsolosluklar hakkında kritik açıklama: Reddediyoruz

AK Parti'den kapatılan konsolosluklar hakkında kritik açıklama: Reddediyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kapatılan konsolosluklar hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye güvenli bir ülkedir. Güvenlik güçlerimiz ve istihbarat birimlerimiz işinin başındadır. Bugün güvensiz olarak nitelenebilecek ülkeler; göçmen düşmanı ve İslam düşmanı siyasi hareketlerin demokrasilere meydan okuduğu, kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’e saldırılan yerlerdir. Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Türkiye'de konsolosluklarını 'güvenlik' gerekçesiyle kapatan ülkelere bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. 

İstanbul'da birçok ilçede elektrik kesintisi! 16 Mart Cumartesi BEDAŞ-AYEDAŞ elektrik... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ YIPRATMAYA DÖNÜK AÇIKLAMALARI REDDEDİYORUZ

Sözcü Çelik'in açıklamaları şöyle:

Ülkemizdeki bazı büyükelçiliklerin ve başkonsoloslukların ülkemizin güvenlik koşulları hakkında endişe yaymaya dönük açıklamalar yaptıklarını görüyoruz. Bunlar sorumsuz açıklamalardır. Bu sorumsuzluk kabul edilemez. Türkiye güvenli bir ülkedir. Güvenlik güçlerimiz ve istihbarat birimlerimiz işinin başındadır.
Bugün güvensiz olarak nitelenebilecek ülkeler; göçmen düşmanı ve İslam düşmanı siyasi hareketlerin demokrasilere meydan okuduğu, kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’e saldırılan yerlerdir. Ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmeyi hedeflemesi gereken misyonların daha özenli ve sorumlu açıklamalar yapmaları gerekir. Türkiye’yi yıpratmaya dönük açıklamaları reddediyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading