Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Parti'den 'Dezenformasyon Düzenlemesi'ne ilişkin önemli açıklama!

AK Parti'den 'Dezenformasyon Düzenlemesi'ne ilişkin önemli açıklama!

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal 'Dezenformasyon Düzenlemesi' ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, Ünal, 'Avrupa Birliği’nin, 23 Nisan 2022’de kabul ettiği Dijital Hizmet Yasası’nı olduğu gibi kendi hazırladığımız Dijital Yasa Teklifi yasamıza aktaracağız. Avrupa Dijital Hizmetler Yasası internette bir dönüm noktası." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:08

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 'Dezenformasyon Düzenlemesi' ile ilgili önemli açıklamalrda bulundu. Ünal'ın açıklamaları şu şekilde:

Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

'İNTERNETTE BİR DÖNÜM NOKTASI'

"Avrupa Birliği’nin, 23 Nisan 2022’de kabul ettiği Dijital Hizmet Yasası’nı olduğu gibi kendi hazırladığımız Dijital Yasa Teklifi yasamıza aktaracağız. Avrupa Dijital Hizmetler Yasası internette bir dönüm noktası. Bu yasanın içeriğine baktığımızda; gerçek hayatta yasa dışı olanın, internet ortamında da yasa dışı olması gerektiği ilkesi esas alınıyor. Dijital platformlarda dezenformasyon önlenecek ve platformların algoritmalarının şeffaflığı artırılacak. Çünkü algoritmaların şeffaflık konusu özellikle dezenformasyonun denetiminde önemli bir nokta bizim için. Bunlarla ilgili alt düzenlemeler getirilecek."

Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024? Bayramda bedava ulaşım saat kaçta, hangi gün bitecek? Otobüs, metro, metrobüs ve vapurlar ne zamana kadar ücretsiz 2024?... Haberi Görüntüle

'REŞİT OLMAYANLAR İNTERNET ORTAMINDA DAHA İYİ KORUNACAK'

Ünal açıklamasının devamında; "Yasa çerçevesinde reşit olmayanlar internet ortamında daha iyi korunacak. Dijital platformlar, AB Komisyonu tarafından denetlenecek. Benzer bir denetlemeyi biz de düşünüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Yeni Yargıtay Başkanı Zeki Yiğit aslen nereli, kaç yaşında? Zeki Yiğit kimdir? Yeni Yargıtay Başkanı Zeki Yiğit aslen nereli, kaç yaşında? Zeki... Haberi Görüntüle

'MUTABAKAT SAĞLANDI'

Ünal, "Dezenformasyonla ilgili düzenleme Külliye’den taslak halinde  bize Meclis’e geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız bu taslağı Sayın Devlet Bahçeli’ye verdi.  Salı günü MHP'li yöneticilerle bir  toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda taslak üzerinde genel bir mutabakat sağlandı. Önümüzdeki günlerde bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Ondan sonra bizde hızla bu düzenlemeyi hızla TBMM’ye sunacağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading