Yandex Metrica

AK Parti'den asgari ücretle ilgili önemli açıklama

AK Parti'den asgari ücretle ilgili önemli açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, asgari ücret ve emekli aylıklarına ilişkin, 'En azından insani bir şekilde yaşama seviyesine getireceğiz.' ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 18:13

AK Parti Teşkilat Akademisi Gaziantep Eğitim Programı, Demiröz'ün "AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider" konulu söyleşisiyle başladı.

Demiröz, Şehitkamil Kongre Merkezi'ndeki program arasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'te AK Parti'nin demokrasi yolculuğu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik vasfıyla ilgili sohbet gerçekleştirdiklerini aktardı.

Demokrasi yolculuklarındaki 20 yılda nereden nerelere geldiklerini, hangi aşamadan geçtiklerini aynı zamanda ekonomiye ilişkin soruları cevaplandırdıklarını dile getiren Demiröz, kendisine daha çok asgari ücretlinin, emeklilerin ve küçük esnafın durumunun ne olacağının sorulduğunu kaydetti.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ AYLIĞI

"İnanın, bu aralar haftada birkaç kez toplantı yapıyoruz. Bütçe görüşmeleri de devam ediyor." diyen Demiröz, şunları ifade etti:

"Bu yıl şunu söyleyebilirim, asgari ücret geçinebilecek bir noktada yayınlanacak, ona getirilecek. En azından insani bir şekilde yaşama seviyesine getireceğiz. Emeklilerle ilgili çalışma var, onların da emeklilik ücretleri yine yaşanabilecek noktaya gelecek. ifadelerine yer veren Demiröz 240 bin TL altı gelire sahip olanların vergiden muaf olacaklarını hatırlattı.

Kredi garanti fonuyla alakalı bir çalışma düzenlediklerinden bahseden Demiröz pandemi döneminde bundan küçük esnafın yararlanamadığını ama şuan yararlanabilmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. 

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

İHRACATIMIZ ÇOK İYİ DURUMDA 

Demiröz, Türkiye'nin iyi yolda olduğunu dile getirdi.

"İhracatımız çok iyi durumda. İhracat alacaklarımızın Türkiye'ye gelmesiyle hem cari açığın kapanacağını hem de bundan sonra döviz bolluğu nedeniyle kurların daha da esneyeceğini ifade ettiler, ben de aynı şekilde ifade ediyorum." diyen Demiröz, sözlerini şöyle tamamladı:

Yine bu problemleri çözecek olan AK Parti'dir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde inşallah 2023 hedeflerimize ulaşacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading