Yandex Metrica

AK Parti'de seçim hareketliliği! 2023 seçimleri öncesi yol haritası çizildi

AK Parti'de seçim hareketliliği! 2023 seçimleri öncesi yol haritası çizildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sabah AK Partili milletvekilleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda 2023 seçimlerine ilişkin yol haritasını belirledi.

Gündem

23.01.2024, 22:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın başkanlığındaki 48 milletvekiliyle parti genel merkezinde bir araya geldi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

SORUNLAR VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Toplantıda milletvekillerinin bölgelerindeki sorunları ve önerilerini dinleyen Erdoğan, 2023 seçimlerine ilişkin milletvekillerinden beklentilerini de anlattı. Vekillerin, illerine ilişkin raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. Toplantıda 2023 seçimleri öncesi yol haritası çizildi.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

KİMLER KATILDI

Toplantıya, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, bazı AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading