Yandex Metrica

Ahmet Hakan'dan Babacan'ın 'Baykar' iftarısına kapak niteliğinde cevap: 'Demek ki sen salladın'

Ahmet Hakan'dan Babacan'ın 'Baykar' iftarısına kapak niteliğinde cevap: 'Demek ki sen salladın'

Gazeteci Ahmet Hakan, CNN Türk'te sunuculuğunu yaptığı Tarafsız Bölge programında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'ı hedef alarak  "Devletin tüm imkanları tek şirkete aktarılıyor" sözlerine programında tepki gösterdi. Ahmet Hakan, "belgen nerede demekki sen salladın" diyerek tepkisini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 22:17

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Baykar devletten para alıyor" sözlerine Ahmet Hakan, "belgen nerede demekki sen salladın" diyerek sunuculuğunu yaptığı programda tepki gösterdi.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

"DEMEKKİ SALLADIN

Ahmet Hakan programında konuyla ilgili şu şekilde konuştu; "Siyasette Bayraktar tartışması var. 14 Ocak'ta Ali Babacan bir açıklama yaptı. Babacan, 'Devletin imkanını kullanıyor, tek şirkete kaynaklar aktarılıyor. Rekabetten korkmasınlar diye bir açıklama yaptı. Haluk Bayraktar kapsamlı bir açıklama yaptı bununla ilgili olarak söylediği şey şu devlet kaynakları şirketimize verilmiyor. Biz nakit teşvik almadık. Tüm projelerimizde olduğu gibi Akıncı ve Kızılelmada da böyle bir teşvik almadık diyor. Ali Babacan da hayır aldınız belgesi var diyor. Bir şirkete sen meydan okuyorsun. Şirket sana cevap veriyor hayır böyle bir şey yok. 15 yıl bakanlık yapmış birisi çıkar belgesini ortaya koyar. 'Demek ki sen salladın' burada bunu ben otomatikmen kabul etmiyorum. Haluk Bayraktar'ın söylediğini, Ali Babacan çıkıp bir bölge ortaya koymuyor. Olmamış bir şey seyleyemezsin ki, Bunun üzerine Selçuk Bayraktar da bir tweet atıyor. Baykar birilerinin kirli syasi ilişkilrine alet olmayacak diyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading