Yandex Metrica

Ahlaksız iftira: CHP'li Karalar'ın asılsız iddiasına valilikten yalanlama

Ahlaksız iftira: CHP'li Karalar'ın asılsız iddiasına valilikten yalanlama

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan ve Yumurtalık ilçesinin Osmaniye’ye bağlanacağını öne sürerek, "Bunu kabul etmeyiz, yer yerinden oynar" dedi. Karalar'ın açıklamasını Adana Valiliği yalanladı.

Gündem

23.01.2024, 19:57

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Ceyhan ve Yumurtalık ilçesinin Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki ifadeleriyle ilgili Valilikten açıklama yapıldı.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, "Adana’mızın ve Türkiye’nin gündeminde böyle bir konu yokken Valiliğimize atfen yapılan bu açıklama, talihsiz bir açıklama olmuştur. Hizmet makamında olanların devlet adamlığı sorumluluğu içerisinde hareket etmeyip hayali gündemlerle kamuoyunu meşgul etmesi, bir de Valilik makamının adının kullanılarak bu asılsız konulara doğruluk kazandırılmaya çalışılması hem yanlış hem de kabulü mümkün değildir. Adana gibi kadim bir şehirde ciddi konuların konuşulması ve vatandaşın sorunlarının gündem yapılması herkesin yararına olacaktır” ifadeleri yer aldı.

AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DEN KARALAR'A YANIT: BÖYLE BİR PLAN YOK!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da yaptığı açıklamayla CHP'li Zeydan Karalar'a tepki gösterdi.

Sosyal medyadan yüklenen Sarıeroğlu, "Zeydan Karalar hayal ürünü bir gündem daha yaratarak beceriksiz, hizmetsiz belediyecilik anlayışını yine örtmeye çalışmış. Bu balon ve yalan siyaset anlayışını ayıplıyorum, kınıyorum. Adana'nın 15 ilçesine, yüzölçümüne ilişkin herhangi bir gündem, çalışma ya da plan YOK." ifadelerine yer verdi.

24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği gazeteciler için nöbette 24 saatlik yayın başladı: Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in Filistin'de katlettiği... Haberi Görüntüle

"KARALAR ÖZÜR DİLEMELİ"

"Zeydan Karalar, yaptığı doğru olmayan açıklama ile hemşehrilerimizi yanıltmış, aldatmıştır." diyen Sarıeroğlu, "Bunun için Adana'dan özür dilemelidir. Adana'nın enerjisini suni gündemlerle artık harcamayın. Billboard ve slogan siyasetini bırakın, Adana, büyükşehir olmasına yaraşır hizmet bekliyor." cümlelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading