Yandex Metrica

Ağrı'daki faciada 7 kişi can vermişti! Kimlikleri belli oldu

Ağrı'daki faciada 7 kişi can vermişti! Kimlikleri belli oldu

Ağrı'da dün öğle saatlerinde feci bir kaza meydana gelmişti. Yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada yaşamını yitiren 7 kişinin kimlikleri belirlendi.

Gündem

23.01.2024, 20:02

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada 7 kişi yaşamını yitirmiş 18 kişi de ağır şekilde yaralanmıştı. Kazayla birlikte otobüs, TIR ve kamyon alev almıştı. Alevlerin sardığı otobüsteki bazı yolcular camlardan atlayarak kurtulmuştu.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada ölen kişilerin, otobüs şoförü Abdulkerim Kınay ile Ebrar Tatlı (16), Eşref Tutak, Emrah Solmaz, Nevzat Taş (44), Serhat Bayraktutan (23) ve Sinan Gürbüz olduğu belirlendi.

Cansu Taşkın kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kimdir, nereli? Cansu Taşkın kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kimdir,... Haberi Görüntüle

YARDIMA GİDERKEN OTOBÜSÜN ALTINDA KALMIŞ

Kazanın görgü tanıklarından Ayhan Solmaz, "Kardeşim Kenan, Patnos'tan yüklediği şeker pancarını Ağrı'ya götürürken Tutak'ta kaza yapmış ve araç yan yatmış. Bu sırada kendisi de hafif yaralanmış. Biz onu hastaneye gönderdik. Gelen kepçe kamyonu kurtarmaya çalışıyordu. O sırada yukardan hızla gelen otobüs diğer kardeşim olan Emrah Solmaz ve Eşref Tutak'a çarparak öldürdü. Sonra bir TIR'a çarpıp bizim kamyonun bulunduğu şeride geçti. Otobüs bize yardım eden kepçeye, ardından bizim kamyona çarparak durdu ve araçlar alev almaya başladı. Ortalık savaş alanına döndü. Yeterince önlem yoktu ve Mardin olaylarının bir benzeri yaşandı" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading