Yandex Metrica

Afetle mücadelede yüzyılın projeleri! İşte AK Parti seçim bildirgesinin detayları

Afetle mücadelede yüzyılın projeleri! İşte AK Parti seçim bildirgesinin detayları

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere kısa süre kala AK Parti'nin seçim beyannamesinin detayları ortaya çıktı. Bildirgeye göre, afetle mücadele ve yüzyılın projeleri devam edecek.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Cumhurbaşkanlığı yarışı için 4 ismin adaylığı nelik kazandı. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanı adaylıklarının tespitine karar verildiğini açıkladı.

Seçimlere kısa bir süre kalırken partiler de çalışmalarına hız verdi. AK Parti seçim bildirgesinin detayları ortaya çıktı.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

MİTİNG YOK AÇILIŞ VAR

Sabah gazetesinin haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'yi derinden sasan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli çifte depremden dolayı miting yerine sadece gittiği illerde açılış törenleri ile halkla buluşacak. Erdoğan, deprem bölgesinin yanı sıra diğer illere de gidecek. Ayrıca seçim kampanyasında müzik olmayacak.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

MEGA PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

AK Parti 14 Mayıs seçimlerinde, “Türkiye için hemen şimdi” sloganını kullanacak. Asrın felaketinde yaralar hızla sarılırken, bir taraftan da yüzyılın projeleri tek tek hayata geçirilecek. Karadeniz doğalgazından Anadolu Uçak Gemisi'ne, Kızılelma'dan hızlı tren hatlarına kadar dev projelere ağırlık verilecek.

Ekrem İmamoğlu, PKK-TİKKO destekçisi militanına sahip çıktı: Haluk Bayraktar isimli kişi... Ekrem İmamoğlu, PKK-TİKKO destekçisi militanına sahip çıktı: Haluk Bayraktar isimli... Haberi Görüntüle

ŞEHİRLER DİRENÇLİ HALE GETİRİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 Nisan’da seçim beyannamesini açıklayacak. 9 Nisan’da milletvekili listeleri YSK’ya teslim edildikten sonra 11 Nisan’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda seçim beyannamesi açıklanacak, aynı zamanda milletvekili adaylarının tanıtımı yapılacak. Seçim beyannamesinin en önemli bölümünü deprem bölgesine yönelik projeler oluşturacak. Ancak Türkiye'nin hemen hemen her ilinde güçlü bir kentsel dönüşüm başlayacak. Şehirlerin dirençli hale getirilmesi için adımlar atılacak. Her il için özel planlar çıkartılacak. İstanbul'un dönüşümü için de özel bir plan hazırlanıyor.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Haberi Görüntüle

YARATICI EKONOMİK MODEL

AK Parti'nin seçim beyannamesinin en önemli bölümlerinden birini de ekonomi oluşturacak. "Yeni Ekonomi Modeli", dünyadaki gelişmeler dikkate alınarak "Yaratıcı Ekonomik Model" adı altında yenilenecek. Seçim beyannamesinde kadın haklarına da detaylı yer verilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading