Yandex Metrica
SON DAKİKA
AFAD'dan son dakika açıklaması! Hatay merkezli 116 deprem meydana geldi

AFAD'dan son dakika açıklaması! Hatay merkezli 116 deprem meydana geldi

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, büyük felakete ilişkin açıklamalarda bulundu. Orhan Tatar, ''Hatay Defne'deli deprem Antakya faydadan kaynaklanan bir deprem. Şu ana kadar bu depremden kaynaklı Hatay merkezli 116 deprem meydana geldi. Şu ana kadar 7 bin 242 artçı sarsıntı oldu.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 16 gün geçti. Türkiye, depremlerin izlerini silmeye çalışırken dün akşam saatlerinde de Hatay 3 dakika arayla peş peşe sıralandı.

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, büyük felakete ilişkin açıklamalarda bulundu. Orhan Tatar'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor? Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı... Haberi Görüntüle

''HEYELAN VE KAYA DÜŞMESİ OLABİLİR''

Artçı sarsıntılar hasarlı binalarda yıkıma neden olabilir. Vatandaşlarımız binalardan uzak durmalı. Kimi bölgelerde heyelan ve kaya düşmesi gibi sahadan gelen bilgiler var. Kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi olan bölgelerde daha dikkatli olunmalı.

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu... Haberi Görüntüle

''ŞU ANA KADAR 116 DEPREM MEYDANA GELDİ''

Hatay Defne'deli deprem Antakya faydadan kaynaklanan bir deprem. Şu ana kadar bu depremden kaynaklı Hatay merkezli 116 deprem meydana geldi. Şu ana kadar 7 bin 242 artçı sarsıntı oldu. Bu depremler çoklu mekanizmalarla ve birbirlerini tetikleyerek meydana geliyor. Dün 6.4 büyüklüğündeki deprem Antakya Fay Zonu'ndan kaynaklandı. 

Memurlar 1 Nisan Pazartesi izinli mi? Sandık görevine giden memurlara... Haberi Görüntüle

''HERKESİN BİR DERS ÇIKARTMASI GEREKEN DEPREMLERLE KARŞI KARŞIYAYIZ''

Bu depremler hiçbir hatayı affetmemiş durumda. Herkesin bir ders çıkartması gereken depremlerle karşı karşıyayız. Artçı sarsıntılar hasarlı binalarda yıkıma neden olabilir. Vatandaşlarımız binalardan uzak durmalı. Kimi bölgelerde heyelan ve kaya düşmesi gibi sahadan gelen bilgiler var. Kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi olan bölgelerde daha dikkatli olunmalı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading