Yandex Metrica
SON DAKİKA
AFAD'dan İstanbul için uyarı! Herkese mesaj gönderildi

AFAD'dan İstanbul için uyarı! Herkese mesaj gönderildi

Yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD tarafından vatandaşların cep telefonlarına uyarı mesajı gönderildi. Uyarı mesajında, "Meteorolojiye göre yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" açıklamasına yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Yarın İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışıyla birlilte AFAD tarafından vatandaşlara kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. AFAD, İstabulluların cep telefonlarına uyarı mesajı göndererek "Meteorolojiye göre yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" açıklamasında bulundu. 

2024 MANİSA-SELENDİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Selendi2de hangi... Haberi Görüntüle

DENİZ ULAŞIMINA FIRTINA ENGELİ 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara Bölgesi'nin batısı için fırtına uyarısı yapıldı. İstanbul için yapılan uyarıda ise turuncu kod verildi. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın bazı vapur seferleri de iptal edildi. 

Tünel trafiği rahatlatacak! Başkan Murat Aydın'dan dev projeyi duyurdu: Beykoz-Üsküdar... Haberi Görüntüle

THY BİR ÇOK SEFERİNİ İPTAL ETTİ 

İstanbul'da beklenen yarın etkili olacak kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları 5-6 Şubat tarihlerindeki İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı 238 seferini iptal etti. 

İptal edilen seferlerle ilgili yapılan açıklamada, "İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı, 238 sefer iptali yapılmıştır. Bunların 72'si iç hat, 166'sı dış hat seferidir. Operasyon gereği, iptal sayılarının artması muhtemeldir. Misafirlerimiz uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye, uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden uçuş numarasını ve parkur bilgilerini girerek ulaşabilirler'' denildi. 

2024 MUĞLA-YATAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Yatağan'da hangi... Haberi Görüntüle

MARMARA VE EGE'DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre, Marmara ve Ege'de yarın fırtına, İzmir, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli, Antalya, Isparta, Konya, Mersin ve Adana'da kar yağışı etkili olacak. 

Yarın rüzgar, sabah saatlerinden sonra Marmara ve Ege'nin batısında kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (saatte 60-80 kilometre), İstanbul Avrupa yakasında yer yer tam fırtına (saatte 80-100 kilometre) şeklinde esecek.

Sabah saatlerinden itibaren İzmir'in iç ve yüksek kesimleri, Manisa'nın yüksekleri ile öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve yüksek kesimleri başta olmak üzere Denizli çevrelerinde kuvvetli kar yağışı görülecek.

Yarın öğle saatlerinden itibaren ise  Antalya'nın yüksekleri ve Isparta ile akşam saatlerine doğru Konya'da kuvvetli, Antalya'nın doğusunun yüksek kesimleri, Isparta'nın doğusu ile Konya'nın güney ve batı ilçelerinde yoğun kar yağışı hakim olacak. 

Mersin ve Adana'nın yüksek kesimlerinde de kuvvetli olması beklenen kar yağışı pazartesi günü Adana'nın yükseklerinde etkisini daha da artırıp yoğunlaşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading