Yandex Metrica
SON DAKİKA
Adil Karaismailoğlu: 2,5 saat süren güzergahı 70 dk'ya düşürüyoruz

Adil Karaismailoğlu: 2,5 saat süren güzergahı 70 dk'ya düşürüyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, resmi Twitter hesabından Aydın-Denizli Otoyoluna dair bir paylaşım yaptı. Karaismailoğlu, bu yol ile birlikte 2,5 saat süren güzergahın 7 dakikaya düşeceğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 19:21

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyoluna ilişkin resmi Twitter hesabından bilgiler verdi. Karaismailoğlu, bu yol ile birlikte Aydın ile Denizli arasındaki mesafenin 2,5 saatten 70 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Karaismailoğlu,  paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aydın-Denizli Otoyolu ile; 2,5 saat süren güzergahı 70 dk'ya düşürüyoruz, Kapıkule’den Akdeniz’e ulaşan kesintisiz otoyol ağını tesis ediyoruz."

Son dakika: Akdeniz'de şiddetli deprem Haberi Görüntüle

AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU HAKKINDA BİLGİLER

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi 163 km (140 km 2x3 şeritli) otoyol, 23 km bağlantı yolu olmak üzere toplam 163 km uzunluğundadır. 

Aydın-Denizli Otoyolu, mevcut Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağından başlayarak Dalama üzerinden Yenipazar’a ulaşmakta, Büyük Menderes Nehri’nin güneyinden Hamidiye ve Yazırlı yerleşkelerinin kuzeyinden Kuyucak İlçesi’nin güneyine ulaşmaktadır. D585 (Aydın-Denizli) Ayr.-Karacasu Devlet Yolunu geçen Otoyol, Karapınar’ın kuzeyinden Azizabat ve Yamalak yerleşkelerinin güneyinden D320 Aydın-Denizli Devlet Yoluna paralel devam etmektedir. Sarayköy’ün güneyinden devam eden Otoyol, Kumkısık mevkiinde D320 Devlet Yolunun kuzeyine geçmektedir. Buradan itibaren Denizli İlini çevreleyen Otoyol, Çeltikçi-Korucuk-Kocadere istikametinde devam edip, Kocabaş mevkiinde sonlanmaktadır.

Teröristlerin sızma girişimi engellendi! Bakan Yerlikaya BOZDOĞAN-13 operasyonunu duyurdu 5... Haberi Görüntüle

ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİNE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRACAK

Aydın-Denizli Otoyolu, Aydın ve Denizli gibi kent merkezlerini birbirine bağlamanın yanı sıra Pamukkale ve Efes Antik Kenti gibi önemli turizm merkezlerine de ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Otoyol ile Ege Bölgesindeki turizm, tarım ve ticaret bölgelerine kesintisiz, yüksek hızlı güvenli ve konforlu ulaşım sağlanmış olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading