Yandex Metrica
SON DAKİKA
Adaylık sürecinde Kılıçdaroğlu'ndan son dakika bombası! Fotoğraf stüdyosuna girdi: Halk TV o anları anbean yayınladı

Adaylık sürecinde Kılıçdaroğlu'ndan son dakika bombası! Fotoğraf stüdyosuna girdi: Halk TV o anları anbean yayınladı

1 yıldır birçok kez toplanıp dağılan Altılı Masa'da geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının İYİ Parti dışında diğer partiler tarafından onaylandığı iddia edildi. Masada İYİ Parti ve CHP arasındaki gerginlik had safhaya çıkarken Kılıçdaroğlu'nun son hamlesi ise İYİ Parti cephesine bomba gibi düştü. Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel'de bir fotoğraf stüdyosuna girdiği görülürken Halk TV o anları canlı yayınladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun seçim hazırlığı...

Gündem

23.01.2024, 20:31

Altılı Masa 1 yılda 12 bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için mutabakata varamayan Altılı Masa'da geçtiğimiz gün yapılan toplantı sonrası büyük bir kriz patlak verdi.

MHP Belediye Başkanı adayları 2024 | MHP kaç ilde aday... Haberi Görüntüle

AKŞENER MASAYI MI DAĞITACAK?

Meral Akşener dışında masadaki diğer üyeler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul ederken Akşener'in 81 ildeki tüm gücünü toplayarak masayı dağıtacağı konuşuluyor.

Sosyal medyada geçtiğimiz gün bu restleşme gündeme gelirken Altılı Masa'nın bu kararsızlığına seçmenlerinden tepkiler de art arda geldi. 

Bakan Koca'dan yeni düzenleme müjdesi: Kamuda herkes kendi işini yapacak Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU FOTOĞRAF STÜDYOSUNDA

CHP ve İYİ Parti arasındaki gerilim sürerken Kılıçdaroğlu'nun son bombasıyla Akşener'in nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu. Halk TV bugünkü yayınında Kılıçdaroğlu'nun adaylık restine giriştiğini gösteren en net göndermesini içeren bir habere imza attı. CHP Genel Başkanı'nın Ankara Ahlatlıbel'de bulunan bir fotoğraf stüdyosuna geldiği haberini duyuran Halk TV, o anları canlı yayında ekranlara getirdi.

Kılıçdaroğlu'nun bu hareketi seçim hazırlığı olarak yorumlanırken İYİ Parti cephesinin bu harekete nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading