Yandex Metrica
SON DAKİKA
Adaylık hayali suya düşen Ersan Şen yeni hedefini açıkladı: Buna kimse kapıyı kapatamaz

Adaylık hayali suya düşen Ersan Şen yeni hedefini açıkladı: Buna kimse kapıyı kapatamaz

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hayali suya düşen Prof. Dr. Ersan Şen, "Keşke devam edebilseydim. Devam edebilsek olabilir de olmayabilir de. Kompleksim yok, kendimi aşağıda görmüyorum. Bana milletten, memleketten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet isterim. Buna kimse kapıyı kapatamaz ki" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:33

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk ettikten sonra ünlü hukukçu Ersan Şen'e cumhurbaşkanlığı adaylığı için telefon etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Prof. Dr. Ersan Şen, Habertürk ekranlarında katıldığı canlı yayında programında İYİ Parti'den kendisine cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda aday olabileceğini ifade etmişti.

Yaşanan bu gelişme sonrasında Ersan Şen, reklam arasında Meral Akşener'in kendisini aradığını ve görüşme yapacaklarını dile getirmişti. 

Masadaki kriz çözülünce Meral Akşener, Millet İttifakı'na yeniden katıldı. Millet İttifakı da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu?... Haberi Görüntüle

''HEYECANLANDIM, GURUR DUYDUM''

Konuyla ilgili Show Haber'e konuşan Ersan Şen, hislerini şu sözlerle anlattı; "Heyecanlandım çünkü beklemiyorsunuz. Gurur duydum. Dedim ki 'Kimse aday olmayacaksa, 6'lı masada bir anlaşma çıkmıyorsa ben varım.' Dağılan masanın toplanmasına yardımcı olduk, ona hizmet ettik" 

Algı ve reklam belediyeciliği! İmamoğlu'nun açılışını yaptığı Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın... Haberi Görüntüle

''ADALET BAKANI OLARAK HİZMET ETMEK İSTERİM''

Cumhurbaşkanı adayı olma isteğine değinen Prof. Dr. Ersan Şen, "Keşke devam edebilseydim. Devam edebilsek olabilir de olmayabilir de. Kompleksim yok, kendimi aşağıda görmüyorum. Bana milletten, memleketten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet isterim. Buna kimse kapıyı kapatamaz ki" dedi.

Dünya basını Murat Kurum'un vaatlerini yazdı: Teslim etme sözü verdi! Haberi Görüntüle

AKŞENER: KENDİSİNİ EVİMDE AĞIRLAMAK İSTERİM

Dün akşam Habertük'te katıldığı televizyon programında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Geanel Başkanı Meral Akşener, "Ersan Bey'i çok severim, huzurunuzda aracılığınızda teşekkür ederim. Kendisini evimde ağırlamak isterim. En fazla taş atıldığı zaman kendimi şeytan taşlamasında hissettim. Ben hacca gitmiş insanım. O gün Ersan hoca, sizin kanalınızda bizimle ilgili çok kolay olmayan sözler söyledi. Ben kendisinin fikirlerini almak istedim, konuşacaktım kendisiyle. Çok insan tarafından saygınlığı olan hocamız. Evimde yemekte ağırlayıp fikirlerinden faydalanacağım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading