Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Adana'da sözde kültür merkezinde ortaya çıkanlar şoke etti! Küçük çocukları militan olarak yetiştiriyorlar

Adana'da sözde kültür merkezinde ortaya çıkanlar şoke etti! Küçük çocukları militan olarak yetiştiriyorlar

Adana’da PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonda elde edilen bilgiler şoke etti. Sözde kültür merkezinde ortaya çıkan görüntülerde terör örgütünün hedefinde 7 ila 15 arasında değişen kız çocukları var.

Gündem

28.01.2024, 20:43

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından terör örgütü PKK/KCK ile bağlantısı nedeniyle kapatılan 'Mezopotomya Kültür Merkezi' yerine kurulan; Binevş Kültür ve Sanat Merkezi’ni mercek altına aldı. 

Bağdat'ta kritik güvenlik zirvesi! İşte Türkiye'nin Irak'a ileteceği talep Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ÇOCUKLARIN BEYNİNİ YIKAYIP MİLİTANA DÖNÜŞTÜRDÜ

Yürütülen soruşturma örgütün sadece siyasi ayağını değil, aynı zamanda küçücük çocukların beyinlerini nasıl yıkayıp, onları nasıl birer militana dönüştürdüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

MHP Belediye Başkanı adayları 2024 | MHP kaç ilde aday... Haberi Görüntüle

37 ZANLI KISKIVRAK YAKALANDI

Soruşturmada; PKK/KCK sözde Türkiye Sözcüsü Ayşe Irmak, KCK/TDÖ Çukurova Bölge Sorumlusu Mehmet Saruhan, KCK/TDÖ Çukurova Bölge Kadın Sorumlusu Emetullah Akçara’nın aralarında bulunduğu 13’ü kadın 37 kişi deşifre edildi. 27 Haziran’da operasyon için düğmeye basıldı. Adana merkezli Mersin, Mardin, Van, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Şırnak’ta eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 37 zanlı kıskıvrak yakalandı.

Adliye koridorlarında gezip davalara baktı! Adana'da sahte avukat paylaşımlarıyla yakayı... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR SÖZDE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE EĞİTİLİYOR

Söz konusu şüphelilerden biri olan ve aynı zamanda Binevş Kültür ve Sanat Merkezi’nde görevli olan E.Ö.’nün dizüstü bilgisayarından çıkan görseller, örgütün çocuklar üzerindeki hain emellerini de ortaya koydu. Merkeze çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler için gelen çocuk ve gençlere; terör örgütü ideolojisinin benimsetilip, onların önce örgüte sempati duymasının sağlandığı, sonrasında birer militana dönüştürüldüğü de belgelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oy kullanacak 31 Mart 2024? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

'ŞİMDİ SIRA SİZDE' SÖZLERİYLE PROPOGANDA YAPILDI

Özellikle kız çocuklarına, örgütün Suriye kolu olan YPG’nin kadın örgütlenmesi YPJ (Kadın Koruma Birlikleri) bünyesinde yer alan kadın teröristlerin fotoğraf ve hayat hikayeleri, video eşliğinde anlatılıp, “Onlar da buralarda yetişip, aramıza katıldılar. Şimdi sıra sizde” sözleri ile propaganda yapıldığı öne sürüldü. Bilgisayardan çıkan ve 2015 yılında Mezopotamya Kültür Merkezi’nde (MKM) çekildiği tespit edilen görüntülerse bu iddiaları destekler nitelikte.
Söz konusu görüntülerde üzerinde teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın resmedildiği tişörtlerin yanı sıra ‘Kürdistan’ yazılı tişörtlerle birlikte örgütün sözde üniformasını giyip; sarı, kırmızı ve yeşil renklerde poşu takan kız çocuklarının koro halinde örgüt propagandası yapan marş ve şarkılar söylediği görülüyor. Yaşları 7 ile 15 arasında değişen söz konusu çocukların, yanaklarına; ‘YPG’ ve ‘YPJ’ ibarelerini yazdırmaları da dikkat çekiyor.

MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu Süleymaniye'de öldürüldü Haberi Görüntüle

'ÖRGÜTLE İLGİLİ TÜM KONULARI ÇOCUKLARINIZIN YANINDA KONUŞUN İLGİ DUYMALARINI SAĞLAYIN'

Terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Türkiye Sözcüsü Ayşe Irmak’ın, kendine üs olarak seçtiği Binevş’i yöneticilerine; “4 yıldır hiçbir şey yapmıyor, yeteri kadar çalışmıyorsunuz” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Irmak’ın, kendi tabanındaki ailelere; “Örgütle ilgili tüm konuları çocuklarınızın yanında konuşacak; örgütsel tartışmalarınız dahi onların yanında olacak. Böylece onların, örgüte ilgi duymasını sağlayacaksınız” talimatı verdiği iddia edildi.

Irak’ın kuzeyine terör operasyonu! Çok sayıda PKK'lı öldürüldü Haberi Görüntüle

SKANDAL BİR İDDİA DAHA

Örgütün, çıkan çatışmalarda etkisiz hale getirilen teröristlerin ailelerine istihdam sağladığı, bunun da Binevş üzerinden yürütüldüğü bir başka iddia. Buna göre örgütün sözde ‘değer aile’ adını verdiği terörist yakınlarının, Ayşe Irmak’ın talimatı doğrultusunda; CHP’li Seyhan Belediyesi’nin HDP’li Başkan Yardımcısı Funda Buyruk tarafından, belediye çatısı altında istihdam edildiği bir başka iddia olarak da öne çıktı.

Ayar-2 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Altın kaçakçılarına geçit yok! Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜ İSMİN KİTAPLARINA EL KONULDU

Operasyon çerçevesinde baskın düzenlenen Binevş Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan aramalarda; terör örgütü elebaşı Öcalan’ın kitaplarının yanı sıra ‘FETÖ/PDY’nin Adana ayağında yakalanıp tutuklanan Aytekin Gezici’nin; ‘Kürt Tarihi’ kitabının yanı sıra yasaklı yayınlar arasında yer alan ve örgüt ideolojisini yansıtan kitaplar da ele geçirildi. ‘Kürtlerin İç Savaşı’ ve ‘’Kürt Ayaklanması’ adlı kitaplara da el konuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading