Yandex Metrica

Adalet Bakanı Bozdağ sordu: Kılıçdaroğlu'nun köstebeği kim?

Adalet Bakanı Bozdağ sordu: Kılıçdaroğlu'nun köstebeği kim?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Mersin'deki hain saldırı sonrası soruşturma dosyasına ilişkin bilgilerden yola çıkarak Başsavcı'yı hedef gösteren  açıklamaların Adalet Bakanı Bozdağ'dan tepki geldi. Bozdağ, "İki gün sustu. Terör örgütü açıklama yapınca kükredi. Gizli olan soruşturmanın bilgilerini Sayın Kılıçdaroğlu'na kim iletiyor?" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:52

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Mersin'deki hain saldırı sonrası soruşturma dosyasına ilişkin bilgilerden yola çıkarak Başsavcı'yı hedef gösteren  açıklamalarına Adalet Bakanı Bozdağ'dan tepki geldi. Kırşehir'in Çiçekdağı Belediyesi'nin toplu açılış ve temel atma törenine katılan Bozdağ, Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzrnlenen kalleş saldırıya ilişkin konuştu.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

PKK'NIN AÇIKLAMASINI HATIRLATTI

Saldırının ardından, teröristlerin CHP'nin yayınladığı gazetecilerle ilgili raporun içinde yer alıp almadığıyla ilgili tartışma olduğunu kaydeden Bozdağ, milleti aldatmak için pek çok şeyin yapıldığını dile getidi. Bozdağ, ismi geçen terörist için "ölen oydu, değildi" tartışması yapılırken Kandil'in açıklama yaptığını, "O terörist yanımızda" dediğini bildirdi.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

SAVCIYI HEDEF GÖSTERDİ

Terör örgütünün açıklaması sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcısı'na yönelik ithamlarına değinen Bozdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu, dün Mersin Cumhuriyet Başsavcımızı da hedef gösteren bir açıklama yapıyor. İki gün sustu. Terör örgütü açıklama yapana kadar ağzını bıçak açmadı. Terör örgütü açıklama yapınca kükredi ve arkasından savcımızı da hedef gösteren bir açıklama yaptı. Kimse soruşturmanın üstünü örtmüyor" dedi. 

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

"İFŞA ETMEK DOĞRU MU?"

Kılıçdaroğlu'na tepkisini sürdüren Bozdağ, "Senin elde ettiğin bilgiler, soruşturma kapsamında savcılarımızın alın teri, emeğiyle ortaya çıkan bilgiler. Ama soruşturma gizli. Bunu bilmiyor. Biraz yanındaki hukukçulara sormasında fayda var. Soruşturma gizli olduğu gibi gizlilik kararı da alınabilir ihtiyaç halinde. Bu durumda soruşturmanın selametle yürümesi, delillere ulaşılması, faillerin yakalanması için buna gerek duyulabilir. Şimdi buradan soruyorum. Bu gizli olan soruşturmanın bilgilerini Sayın Kılıçdaroğlu'na kim iletiyor? Gizli olan bir soruşturmanın bilgilerini paylaşmak, ifşa etmek doğru mu eğri mi? diye onu da tartmadan konuşmak ne kadar doğru?" değerlendirmesini yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading