Yandex Metrica

Abdullah Gül yıllar sonra ortaya çıktı! Millet İttifakına mesaj mı veriyor?

Abdullah Gül yıllar sonra ortaya çıktı! Millet İttifakına mesaj mı veriyor?

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun sürenin ardından ilk kez ortaya çıktı. Milli bayramlara katılmadığı yönündeki iddiaları reddettiğini belirten Gül, bunca sene sonra 'Neden şimdi ortaya çıktı?' sorularının hedefi oldu.

Gündem

23.01.2024, 19:44

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uzun bir sürenin ardından ilk kez ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gül, milli bayramlara katılmadığı yönündeki iddaları yayınladığı bir video ile reddederken şu ifadelere yer verdi: 

7 yıllık Cumhurbaşkanlığı sürem içerisinde bir kez Kırgızistan seyahatindeki rahatsızlığım sebebiyle merasimlere katılamadım. Bu seyahatte bir iç kulak kanaması geçirdim. Dönünce hastanede bir hafta kadar kalmak zorunda kaldım. Böyle bir insani meseleyi bile uzun süre bilerek aleyhimde propaganda yapanları artık sizlere havale ediyorum.

Acı tabloyu Bakan Yerlikaya duyurdu: 618 kaza, 38 ölü, 5 bini aşkın yaralı Acı tabloyu Bakan Yerlikaya duyurdu: 618 kaza, 38 ölü, 5... Haberi Görüntüle

ABDULLAH GÜL HASTA MI?

Diğer yandan Abdullah Gül'ün sosyal medyada yayınladığı açıklama videosunda oldukça zor konuştuğu, ve kelimeleri tam olarak söyleyemediği görüldü. 

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKINA 'BEN DE BURADAYIM' MESAJI

Sanki yabancı bir aksana sahipmiş gibi konuşan Abdullah Gül'ün o görüntüleri sosyal medyada oldukça konuşulurken, bunca yıllık aranın ardından neden bir anda ortaya çıktığı merak konusu oldu. 

Diğer yandan seçime az bir süre kala ortaya çıkan Abdullah Gül'ün, Millet İttifakı'na 'Ben buradayım' mesajı verdiği yapılan yorumlar arasında. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading