Yandex Metrica

ABD PKK'ya dalgıçlık eğitimi verdi: Fırat Nehri üzerinden Türkiye'ye sızma talimi yaptılar

ABD PKK'ya dalgıçlık eğitimi verdi: Fırat Nehri üzerinden Türkiye'ye sızma talimi yaptılar

Terör örgütü PKK üyeleri Fırat Nehri üzerinden Türkiye'ye sızmak için ABD'den eğitim alıyor. ABD'nin PKK'lı teröristlere su altında hızlı ilerlemeyi sağlayan Seaboblar verdiği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:11

ABD, Türkiye'ye sızmaları için PKK'Lı teröristlere eğitim veriyor. Türkiye'den Suriye'nin kuzeyine yönelik kara operasyonuna yönelik mesajlar gelmeye devam ederken PKK olası harekatı engellemek için çalışmlarına ABD desteği ile devam ediyor. Daha önce Türkiye'ye sızmak için tek kişilik paramotor kullanan PKK geçişlerin engellemesinin ardından nehirler üzerinden Türkiye'ye sızmaya çalışıyor. 

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

FIRAT NEHRİ ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE SIZMAYI PLANLIYORLAR

Yeni Şafak'ın haberine göre PKK, Fırat Nehri üzerinden Türkiye'ye sızmak için ABD'den eğitim alıyor. PKK’nın Akdeniz ve Amanoslar açılım grubu için eğittiği teröristleri Suriye’nin Lazkiye kentinden Hatay’ın Samandağ ilçesine geçişini planladığı tespit edildi. 

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Haberi Görüntüle

ABD DALGIÇLIK EĞİTİMİ VERİYOR

PKK’nın bu geçiş için teröristlere Münbiç’in Karakozak bölgesinde dalgıçlık eğitimi verdiği belirlendi. PKK’nın teröristlere 15 gün süreyle tüp ve dalgıç kıyafetiyle eğitim verdiği, eğitim malzemelerinin içinde ise Avrupa ülkelerinden temin edilen su altında hızla ilerlemeyi sağlayan elektrikli cihaz olan SEABOB olduğu tespit edildi.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

2 TERÖRİST ENGELLENDİ

Avrupa ülkelerinden getirtilen jetskilerle de eğitilen PKK’lı teröristlerden 2 kişilik bir grubun, yakın zamanda SEABOB kullanarak Suriye’nin Lazkiye şehrindeki Kesap bölgesinden Hatay Yayladağı bölgesine geçmeye çalıştığı ancak başarısız olduğu tespit edildi. 

Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Haberi Görüntüle

80 PKK'LI STAJA GÖNDERİLDİ

Öte yandan ABD’li helikopter pilotlarının Deyrizor’da helikopter kullanım eğitimi verdiği PKK’lı 80 teröristin staja gönderildiği ortaya çıktı. Eğitim alan teröristlerin pratik kazanmaları için Suriye’nin Rumeylan ve Irak’ın Süleymaniye bölgelerine gönderildiği de belirlendi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading