Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'nin 15 Temmuz programı sürüyor: Şimdiki hedef Ülkü Ocakları

ABD'nin 15 Temmuz programı sürüyor: Şimdiki hedef Ülkü Ocakları

PKK/YPG'nin 'sahibi' ABD, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı teröristlere karşı savaşanları bir bir hedef tahtasına oturtuyor. Siyonist çetenin esiri Washington'un şimdiki hedefinde Ülkü Ocakları var.

Gündem

23.01.2024, 18:01

ABD'nin '15 Temmuz' programı hiç aksamaksızın devam ediyor. Türkiye'ye yönelik saldırgan adımlarından vazgeçmeyen Washington, darbe gecesi Fetullahçı teröristlere direnenleri hedef almayı sürdürüyor. Küresel işgalcilerin yerli taşeronlarıyla sokakta çarpışan en etkili gruplardan Ülkü Ocakları, ABD yönetimini esir almış siyonist çetenin son hedefi oldu. 

Yahudi, Rum ve Ermeni lobilerinin sözcülüğünü yapan Temsilciler Meclisi üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nden aldıkları rüşvetin doğal bir sonucu olarak Ülkü Ocakları'nı 'terör örgütü' olarak gösterme girişiminde bulundu. 

Yaklaşık 800 milyar dolarlık 2022 savunma bütçesine Demokrat Partili Dina Titus tarafından eklenen maddeye göre "Ülkü Ocakları'nın yabancı bir terör örgütü olma kriterlerini taşıyıp taşımadığının araştırılması" isteniyor. 

Temsilciler Meclisi Komitesi tarafından kabul edilerek devreye sokulan madde, ABD Dışişleri'nin Ülkü Ocakları'nı araştırıp hazırlayacağı raporu 180 gün içerisinde Kongre'ye sunmasını hükme bağlıyor. 

Temsilciler Meclisi, geçtiğimiz yıllarda da Türkiye'ye yönelik kapsamlı yaptırımlar istemiş, özellikle savunma sanayii ürünlerini kapsayan yaptırımlardan birçoğu hayata geçmişti. 

31 Mart Konya'da otobüsler ücretsiz mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

SAHADA BAZI SONUÇLARA YOL AÇAR

Fetullahçı Terör Örgütü eliyle 15 Temmuz 2016'da darbe ve işgal girişiminde bulunan ABD yönetimi, aradan geçen 5 yılda hem FETÖ hem de PKK'ya operasyon üstüne operasyon çeken Türkiye Cumhuriyeti Devletini her fırsatta tehdit etmekten çekinmiyor. 

15 Temmuz sırasında ABD Başkan Yardımcılığı koltuğunda oturan Joe Biden, "Erdoğan'ı devirmek için muhalefeti destekleyeceğiz" sözüyle yürüttüğü kampanyanın ardından geçtiğimiz yılki seçimlerde başkan seçilmişti. 

Suriye ve Irak'ta terör örgütü PKK/YPG'yi desteklemeye hız veren Biden yönetimi, Ülkü Ocakları'nı 'terör örgütü' gibi gösterme girişimiyle nasıl bir akıl tutulması yaşadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu girişimin sahada bazı sonuçlara yol açmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading