Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD'li gazeteci Türk askerleri tuzağına düşürdü! Askeri bilgileri almaya çalışmış

ABD'li gazeteci Türk askerleri tuzağına düşürdü! Askeri bilgileri almaya çalışmış

Almanya’da yaşayan ABD'li gazeteci Lindsey Tyler Snell'in sosyal medyada Türk askerlerinin de aralarında bulunduğu birçok kişiyi tuzağa düşürerek Türkiye'nin Azerbaycan, Libya, Suriye gibi kritik ülkelerdeki askeri varlığına ve savunma sanayisine dair önemli bilgiler elde etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:09

ABD'li gazeteci Lindsey Tyler Snell'in, Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya ağları üzerinden askeri personelle iletişim kurarak, Türkiye'nin kritik ülkelerdeki askeri varlığı ve savunma sanayisine dair bilgiler elde etmeye çalıştığı, askeri personelle uygunsuz sohbetlerde bulunup, video ve fotoğraf paylaştığı tespit edildi.

Bakan Bayraktar'dan İliç maden sahasındaki çalışmalara ilişkin açıklama: Önceliğimiz hiç... Haberi Görüntüle

AZERİ ASKERLERDEN TÜRKİYE'NİN OPERASYONLARI HAKKINDA BİLGİ EDİNMEYE ÇALIŞMIŞ

Gazeteci Snell'in sosyal medya hesapları üzeirnden tuzağa düşürdüğü yalnızca Türk askerler deği. Azeri askerleri de hedef aldığı, ağına düşürdüğü kişilerden Türkiye'nin operasyonları ile askeri varlığı hakkında detay bilgi edinmeye çalıştığı anlaşıldı.

Antalya 31 Mart yerel seçim anketi | Antalya'da AK Parti... Haberi Görüntüle

2016'DA SINIR DIŞI EDİLMİŞ

Snell'in Ağustos 2016'da Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollardan girerken yakalandığı ortaya çıktı.  'Askeri yasak bölgeyi ihlal ve casusluk' suçlamasıyla 2016 yılının Ağustos-Ekim ayları arasında tutuklu kalmasının ardından sınır dışı edildiği öğrenildi. 

Türkiye tarihinde bir ilk: Ay'a milli hibrit roket motoruyla çıkılacak! Haberi Görüntüle

FETÖ BAĞLANTILI SİTEDE YAZAR

Hakkında 'G-87' tahdit koduyla Türkiye’ye giriş yasağı bulunan ABD uyruklu Lindsey Tyler Snell'in sosyal medya üzerinden PKK/YPG ile FETÖ ile etkileşim halinde olduğu, ayrıca FETÖ bağlantılı 'The Investigative Journal' internet sitesi yazarlarından olduğu ortaya çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading