Yandex Metrica
SON DAKİKA
ABD Büyükelçiliğinden skandal paylaşım! LGBT paçavrasıyla çirkin propaganda!

ABD Büyükelçiliğinden skandal paylaşım! LGBT paçavrasıyla çirkin propaganda!

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Büyükelçilik binasına asılan LGBT paçavrası ile sapkınlığın propagandası yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

LGBT sapkınlığının yayılmasına zemin oluşturan ABD, toplum ahlakını ve aile yapısını hedef alan LGBTİ sapkınlığının propagandasına soyundu.

Her fırsatta LGBT savunuculuğu yapan ABD'nin geçtiğimiz yılın ağustos ayında faaliyete giren Ankara'daki yeni binasına sapkın ideolojinin bayrağı asıldı. ABD Büyükelçiliği, sosyal medya üzerinden LGBT sapkınlığının propagandasını paylaştı.

LGBT sapkınlığının flaması haline gelen paçavranın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Büyükelçilik, paçavranın LGBT'yi legalleştirme çabası olarak anılan 'Onur Haftası' nedeniyle asıldığını ifade etti.

Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda... Haberi Görüntüle

ABD'DEN SAPKINLIĞI KORUMA TAAHHÜDÜ

LGBT sapkınlığını koruma taahhüdü verdiğini yineleyen ABD Büyükelçiliği skandal olaya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“1 Haziran, Amerika Birleşik Devletleri’nde ve dünya genelinde -bugün de devam eden- eşit hak arayışının o güzel çeşitlilik yelpazesinin ve uzun ve çalkantılı tarihinin hatırlandığı #OnurAyının başlangıcıdır. Amerika Birleşik Devletleri, zorlu bir küresel görev olarak insan haklarını ve temel özgürlükleri herkes için geliştirme taahhüdünün merkezinde yer almayı sürdüren #LGBTQI+ bireylere karşı şiddete, kriminalizasyona, ayrımcılığa ve damgalamaya son verilmesini savunmaya devam etmektedir.”

ABD Büyükelçiliğinin sapkınlık propagandasını sosyal medya üzerinden paylaşmasına tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading