Yandex Metrica

ABD Başkonsolosu'nun eşinden medeniyet örneği: Alkollüyken kaza yaptı polisi tehdit etti

ABD Başkonsolosu'nun eşinden medeniyet örneği: Alkollüyken kaza yaptı polisi tehdit etti

ABD İstanbul Başkonsolosu'nun eşi Mounir Elkhamri alkollüyken kullandığı Konsolosluğa ait araç ile kaza yapmıştı. Elkhamri'nin kazanın ardından çarptığı otomobilin sürücüsünü ve polisi tehdit ettiği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:11

ABD İstanbul Başkonsolosu'nun eşi Julie A. Eadeh'in eşi Mounir Elkhamri Başkonsolosluk'a ait araçla alkollüyken trafik kazası yapmıştı. Elkhamri'nin çarptığı otomobilin sürücüsü Furkan Aksu, Elkhamri'nin kendisini ve polisi tehdit ettiğini öne sürdü. 

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

ÇARPTIĞI OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI 

Geçtiğimiz perşembe günü sabah saat 05.00 sıralarında Şişli Büyükdere Cadesi'nde meydana gelen kazada alkollü halde araç kulanan Mounir Elkhamri, Furkan Aksu'nun kullandığı otomobile arkadan çarpmıştı. 

2.40 promil alkollü olduğu tespit edilen Mounir Elkhamri, Konsolosluk kartını polise gösterdi. Elkhamri konsolosluk aracı ile olay yerinden ayrılırken diğer otomobilin kullanıcısı Furkan Aksu yaralı halde hastaneye kaldırıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycanlı mevkidaşı Aliyev ile görüştü Haberi Görüntüle

'FREN SESİ DUYMADIM'

Furkan Aksu olay anını şu şekilde anlattı:

Kırmızı ışıkta bekliyordum. Herhangi bir fren sesi duymadım. Aracıyla gelip bana arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracımla karşı şeride, kiliseye doğru kayarken manevra yaparak durabildim. Daha sonra yaralı vaziyette aracımdan indim. Sürücü kaçmaya yelteniyordu. Aracın kullanılmaz hale geldiğini fark edince durdu. Daha sonra polis ekipleri geldi.

DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına itibar etmeyiniz' DMM'den 'İsrail'in jet yakıtları Türkiye'den gidiyor' iddiasına yalanlama: 'Manipülasyon kampanyalarına... Haberi Görüntüle

'POLİS MEMURLARINI TEHDİT ETTİ'

Olay yerine çok sayıda polis geldi ve sürücü polislere hakaretler ve tehditler savurdu" diyen Aksu, "Polis memurlarına eliyle işaret yaparak tehditler kullandı.

Aksu, tedavisinin ardından ifade vermek için polis merkezine gittiğini söyledi ve "Boynumdan kuyruk kemiğime kadar ağrılarım var, zorlanıyorum. Burnum kırıldı. Telefonum kırıldı. Belim hala oturduğum yerden kalkınca ağrıyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading