• G.ALTIN

    4.307,18

  • DOLAR

    39,5259

  • EURO

    45,3831

  • BIST 100

    9.339,59

  • BITCOIN

    $104.660

AB'den İsrail'e ticaret darbesi! İlişkiler askıya alınıyor

AB'den İsrail'e ticaret darbesi! İlişkiler askıya alınıyor

Türk savunma sanayisinin gözbebeği TUSAŞ, ismi ve logosu kullanılarak yapılan sahte yatırım duyurularına karşı vatandaşları sert şekilde uyardı. Dijital platformlarda yayılan bu tür içeriklerin tamamen dolandırıcılık amaçlı olduğu bildirildi.

TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.), son günlerde bazı sosyal medya platformlarında ve dijital mecralarda “hisse satışı”, “halka arz” ve “yatırım fırsatı” başlığıyla servis edilen ilanların hiçbir resmi geçerliliği olmadığını duyurdu.

Kurumdan yapılan açıklamada, bu içeriklerin milli kurumların itibarını suistimal ederek vatandaşları kandırmaya yönelik olduğu belirtildi.

RESMİ KAYNAKLAR HARİCİ DUYURULARA GÜVENMEYİN

TUSAŞ yetkilileri, “Vatandaşlarımızdan ricamız, yalnızca kurumumuzun doğrulanmış sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurulara itibar etmeleridir. Millî duyguların istismar edildiği bu sahtekârlıklara karşı dikkatli olun” ifadelerini kullandı.Diğer

Avatar
İbrahim Hakkı Yazıcı