Yandex Metrica

A101, BİM ve Migros'tan aynı hassasiyeti bekliyoruz! ŞOK marketler deprem bölgesindeki mağazalarını halka açtı

A101, BİM ve Migros'tan aynı hassasiyeti bekliyoruz! ŞOK marketler deprem bölgesindeki mağazalarını halka açtı

Türkiye'nin en çok tercih edilen zincir marketlerden biri olan ŞOK, deprem bölgesinde ayakta kalan mağazalarını depremzedelerin kullanımına açtı. Depremzedeler açık olan mağazalardan ihtiyaçlarını karşıladı. 

Gündem

22.03.2024, 06:59

Türkiye'nin büyük zincir marketlerinden biri olan ŞOK, deprem bölgelerinde yıkılmayan mağazalarını halkın kullanımına açtı. 

Öte yandan bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere mağazaların en kısa sürede tekrar faaliyete geçebilmesi için bölge dışından ekipler de deprem bölgelerinde çalışmalara başladığı duyuruldu.

AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

YARDIM TIRI YOLA ÇIKIYOR 

Bunların yanı sıra Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların temin ettiği ısıtıcı, battaniye, termal kıyafet, uyku tulumu, gıda kolileri, hijyen setleri gibi ihtiyaç malzemelerini içeren yardım tırını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

ÜLKER 10 MİLYON DOLARLIK ÜRÜN GÖNDERDİ

Ayakta kalan marketlere Ülker mamullerinin gönderimi yapıldı. Gıda ürünlerinin depremzedelere gönderilmesi çerçevesinde yapılan toplam yardım tutarının ise 10 milyon dolar olduğu açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading