Yandex Metrica

91 yaşındaki Kore gazisi Arslantaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteği gerçek oldu!

91 yaşındaki Kore gazisi Arslantaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteği gerçek oldu!

91 yaşındaki Kore Gazisi Temel Arslantaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteği gerçek oldu. Temel dede Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Mutluluğu gözlerine yansıyan Arslantaş, ''Her namazdan sonra dua ediyorum. Allah işini rast getirsin, cennetine koysun onu. Bahçeli'ye de selam söylesin” dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

İstanbul'da yaşayan 91 yaşındaki Kore Gazisi Temel Arslantaş'ın tek dileği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek. İHA'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı haber sonrası Temel dedenin isteği yerine getirildi. 

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA GÖRÜŞTÜLER

Kore Gazisi Temel dede Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca tarafından karşılanan Temel dedeye, Meclis koridorlarında bulunan birçok milletvekili yakın ilgi gösterdi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

ASKER SELAMIYLA KARŞILADI

Grup toplantısı öncesinde gerçekleşen görüşmede Temel dede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı asker selamıyla karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

ALLAH SANA SAĞLIK VERSİN

Yanında getirdiği tespihi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye eden Temel Dede, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyerek "Seni gördüğüme sevindim, Allah sana sağlık versin" dedi.

Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi mi? Ali Sinan Tunaoğlu kimdir? Patiswiss yeni CEO'su Elif Aslı Yıldız... Haberi Görüntüle

HER NAMAZDAN SONRA DUA EDİYORUM

Görüşme sonrasında mutluluğu gözlerinden okunanTemel dede, "Her namazdan sonra dua ediyorum. Allah işini rast getirsin, cennetine koysun onu. Bahçeli'ye de selam söylesin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading