Yandex Metrica
SON DAKİKA

71 ilde öğrenciler dersbaşı yaptı! Depremzede öğrenciler nakil oldukları okullarda eğitime devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası ara verilen eğitime 71 ilde yeniden başlandı. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrenciler dersbaşı yaptı.

Gündem

20.02.2024, 21:21

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası ara verilen eğitim-öğretime 21 ilde yeniden başladı. 

Türkiye yasta CHP kutlamada! 12 şehidimizden utanmadan göbek attılar! CHP'li... Haberi Görüntüle

DERSBAŞI YAPILDI

Depremden etkilenen iller dışındaki 71 ilde tüm kademelerde öğrenciler, bugün dersbaşı yaptı.

Ankara Çankaya Ahmet Andiçen İlkokulu'nda da bayrak töreni yapıldı. Öğrenciler depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Naci Görür'den Marmara depremi için korkutan açıklama: Şu anda uzatmaları... Haberi Görüntüle

NAKİL OLAN ÖĞRENCİLER DE DERSBAŞI YAPTI

Okulun 2'nci sınıf öğrencisi Mina Baba, sömestir tatilinin uzaması nedeniyle hiç mutlu olmadığını dile getirerek, arkadaşlarını ve okulu çok özlediğini söyledi.

Deprem nedeniyle Malatya'dan Ankara'ya taşınan 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Türker ise "Arkadaşlarımı özledim ama maalesef Malatya'dan bu okula gelmek zorunda kaldım. Evimiz hasar görmedi ama annem, babam ve kardeşimle Ankara'ya geldik. Buradaki arkadaşlarımla tanıştım, onları çok sevdim." dedi.

Deprem bölgesinde 30 bin konut daha teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan:... Haberi Görüntüle

10 İLDE OKULLAR 1 MART'TA AÇILACAK

Depremden etkilenen illerde ise yardım ve barınma ihtiyacına yönelik faaliyetlerin yürütülmesi ve hasar tespit çalışmalarının tamamlanması amacıyla eğitim-öğretimin 1 Mart itibarıyla başlatılması için planlama yapılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading