Yandex Metrica

7 sene boyunca işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıkmıştı! Tezcan Karakuş'tan pişkin savunma

7 sene boyunca işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıkmıştı! Tezcan Karakuş'tan pişkin savunma

Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nde mimar olarak çalıştığı dönemde 7 sene boyunca yalnızca 60 gün işe gittiği ortaya çıkan ve hakkında soruşturma açılan Tezcan Karakuş Candan'dan pişkin savunma geldi. Candan, 'Özel hayatın ve çalışma hayatının gizliliği ihlali ve kamuoyuna sızdırılması konusunda suç duyurusunda bulunacağım' diyerek skandal bir çıkışa imza attı.

Gündem

26.02.2024, 14:33

Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nde mimar olarak çalışan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın 7 yıl boyunca 60 gün işe gittiği ortaya çıkmıştı.

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

4.5 YIL BOYUNCA İZİN VE RAPOR KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Candan'ın 4.5 yıla yakın izin ve rapor izni kullandığı tespit edilmiş, bugüne kadar 3 milyon 762 bin TL maaş aldığı belirlenmişti.

Belediyedeki mesaisine gitmeyerek üst amirlerini yanıltan ve haksız kazanç elde eden Candan hakkında soruşturma açılmasına karar verilmişti.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

PİŞKİN SAVUNMA

Tezcan Karakuş Candan'ın soruşturma açılmasına ilişkin cevabı ise tam bir skandal. 
Candan, ''Özel hayatın ve çalışma hayatının gizliliği ihlali ve kamuoyuna sızdırılması konusunda suç duyurusunda bulunacağım.'' dedi.

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Haberi Görüntüle

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Duvar'da yer alan habere göre; Candan, Ankara Mimar Kemal Ortaokulu'nda gerçekleştirilen ve tek liste ile girilen seçimde yeniden Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading