7'li koalisyonun deprem bölgesindeki yeni şovu elinde patladı! İftar çadırında parti üyeleri var depremzede yok
Seçimlere 44 gün kala 7'li koalisyon deprem bölgesinde şovuna devam ediyor. Ancak bölgeden gelen son görüntüler masa üyelerinin yeni şovunun elinde patladığını gösteriyor. Malatya'da depremzedelerle iftar programı kapsamında bir araya gelen 7'li koalisyonun iftar sofrasında parti üyeleri ve genel başkanlar yer alırken depremzedelerin yer almaması dikkatlerden kaçmadı.
7'li koalisyonun seçimlere 44 gün kala deprem bölgesindeki şovu yine elinde patladı. Malatya'da depremzedelerle iftar programı kapsamında bir araya gelen genel başkanlar ve parti üyeleri iftar masasında depremzede vatandaşlara yer vermedi.
İFTARDA PARTİ ÜYELERİ VAR DEPREMZEDELER YOK
İftar çadırında yapılan iftarda hiçbir depremzedenin olması tepkileri beraberinde getirirken, kendileri için tahsis edilmiş olan çadırda buluşan parti liderleri, beraberindeki İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ile birlikte iftar yapıp dağıldı.
SÖZDE MİLLET SOFRASI ÖZDE PROTOKOL SOFRASI
Öte yandan Gelek Partisi İstanbul İl Başkanlığı da Yenikapı'da 'Büyük İstanbul İftarı' düzenledi. İftara CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katıldı.
İFTARDA VATANDAŞLARA YER VERİLMEDİ
İftar organizasyonunda Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos, Süryani Ortodoks Kilisesi Metropoliti Yusuf Çetin, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan da yer aldı. Programa çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.
Millet İttifakı'nın iftar masasında protokol dışında vatandaşlara yer vermemesi sert eleştirilere sebep oldu. Sosyal medyada görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, ''bu mu millet sofrası?'' yorumlarında bulundu.