Yandex Metrica
SON DAKİKA
7'li koalisyon dağılıyor mu? Temel Karamollaoğlu'ndan çok konuşulacak 'Millet İttifakı' yorumu!

7'li koalisyon dağılıyor mu? Temel Karamollaoğlu'ndan çok konuşulacak 'Millet İttifakı' yorumu!

7'li koalisyonun ortaklarından Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın geleceği hakkında konuştu. Karamollaoğlu, "Millet İttifakı'nın sürekli olması gibi bir konu olmaz. Millet İttifakı bu sefer uzun sürdü. Şundan dolayı uzun sürdü: Bizim esas derdimiz hükümet olmak değil, esas derdimiz sistemi değiştirmek. Tek kişinin yönetimiyle bu olmuyor sıkıntı doğuyor" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

FETÖ, PKK ve 7'li koalisyonun desteğini almasına rağmen seçimlerde istediğini alamayan CHP ve İYİ Parti'de çatırdamalar devam ediyor. Millet İttifakı diğer ortaklarında ise durumlar farklı CHP bünyesinden çıkardıkları 39 vekil ile isteklerini alan küçük ortaklardan peş peşe 7'li koalisyonun dağılacağına yönelik açıklamalar geliyor.

2024 ÖSYM AİS başvuru ekranı! YKS 2. geç başvuru nasıl... Haberi Görüntüle

SEÇİM İTTİFAKI BİTMİŞTİR

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada "Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı, seçim bitmiştir. İkinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da seçim ittifakı bitmiştir" ifadelerini kullandı.

KALKAN-15 operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere baskın... Haberi Görüntüle

7'Lİ KOALİSYON AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Millet İttifakı'nın sürekli olması gibi bir konu olmaz. Millet İttifakı bu sefer uzun sürdü. Şundan dolayı uzun sürdü: Bizim esas derdimiz hükümet olmak değil, esas derdimiz sistemi değiştirmek. Tek kişinin yönetimiyle bu olmuyor sıkıntı doğuyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading