Yandex Metrica

7 il için çok kuvvetli yağış uyarısı

7 il için çok kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da çok kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 17:57

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Avrupa Yakası'nda başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışın, zamanla kuvvetini artırarak İstanbul genelinde gece saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı ifade edildi.

Meteoroloji aynı zamanda, bu gece saatlerinden itibaren Çanakkale ve Balıkesir'de, Cuma günü sabah saatlerinden itibaren de Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Güney Ege ve Akdeniz için de bir uyarı paylaşan Meteoroloji, Güney Ege'nin güneyi, Batı Akdeniz'in batısı ve Doğu Akdeniz'in batısında rüzgârın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini, fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

AFAD UYARDI

Meteoroloji'nin uyarısından sonra AFAD da 7 il için "çok kuvvetli" yağış uyarısında bulundu ve vatandaşları sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading