Yandex Metrica

Sitede Ara

60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı

60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketten etkilenen Hatay'da, 24 Mart'ta temeli atılan ve dün açılışı gerçekleştirilen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı. Ancak muhalif kimliğiyle tanınan Enver Aysever, 'Bugün Defne Hastanesi'nin kapısından içeri girseniz, içeride doktor yok, personel yok.' sözlerini kullandı, hastanenin dekordan ibaret olduğunu savundu.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bini aşkın hayatını kaybetmiş, binlerce bina yıkılmıştı. Onlarca köy de hasar almıştı.

11 ilde büyük bir yıkıma neden olan çifte felaketin ardından depremzedelere sahip çıkan devlet, kalıcı konutların inşasına başladı ve bitmesine az kaldı.

Çifte felakatte en büyük yıkımı yaşayan illerden biri olan Hatay'ın Defne ilçesinde 24 Mart'ta temeli atılan hastane 60 günde sona erdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün açılışı gerçekleşti.

Hatırlanacağı gibi seçimlerde büyük bir hezimet yaşayan muhalif kesim, deprem bölgelerinin bir çoğundan CHP'ye oy çıkmadığı için depremzedelerle ilgili ahlaksız paylaşımlarda blundu. Hatta CHP'li Tekirdağ Belediyesi, depremzede vatandaşları konakladıkları otellerden sokağa atmışlardı.

'Önce insan' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin bu zihniyetine tepki göstermiş ve Hatay'ın Defne ilçesinden aldığı düşük oya rağmen Devlet Hastanesi'nin 60 günde tamamlanması için talimat vermişti.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

ENVER AYSEVER: İÇERİDE DOKTOR YOK, PERSONEL YOK

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Enver Aysever, dün açılışı yapılan Defne Devlet Hastanesi'nin olmadığını ileri sürdü, 'Bugün Defne Hastanesi'nin kapısından içeri girseniz, içeride doktor yok, personel yok.' sözlerini kullandı, hastanenin dekordan ibaret olduğunu savundu.

Aysever'in bu gerçeklikten uzak dolu açıklamalarını ise hastaneye giden vatandaşlar yalanladı. Görüntülerde Defne Devlet Hastanesi'nde yaşanan yoğunluk ve işleyişin gayet iyi olduğu, hastaların ise verilen hizmetten oldukça memnun olduğu görülüyor.

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı? İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne... Haberi Görüntüle

300 YATAĞI VE 12 AMELİYATHANESİ VAR

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi. Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi döndü? Arka Sokaklar Mesut komiser yaşıyor mu? Mesut diziye geri mi... Haberi Görüntüle

1044 SAĞLIK ÇALIŞANI GÖREV ALIYOR

Muhalefetin burun kıvırdığı hastanede 36 poliklinik bulunuyor. 51 yoğun bakım yatağı, 41 acil müşahede yatağı, 11 ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, endoskopi, kolonoskopi, MR, tomografi, ultrason görüntüleme üniteleri ile diş polikliniği de bulunan, tüm branşlarda hizmet veren hastanede 256'sı hekim 1044 sağlık çalışanı görev alıyor.

TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu konuyu siyasete bulaştırmadan araştırmalıyız' TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu... Haberi Görüntüle

HASTA KABULÜNE BAŞLANDI

Dün, açılışı gerçekleştirilen hastane, bu sabah saatlerinden itibaren hasta kabulüne başladı. Hastaneye gelen vatandaşlar, gördükleri hizmetten duydukları memnuiyeti dile getirip yetkillere teşekkür ettiler.

Patiswiss'de skandallar zinciri: Vergi kaçakçılığından sonra 8 ayda yüzde 700 artan sermaye! Patiswiss'de skandallar zinciri: Vergi kaçakçılığından sonra 8 ayda yüzde 700... Haberi Görüntüle

MUHALEFET BURUN KIVIRMIŞTI

Hatırlanacağı gibi CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Defne Devlet Hastanesi’ne ilişkin “göstermelik temel atıyorlar. Bu kötülük” ifadelerini kullanmıştı.
 

Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı dudak uçuklattı Emlak üzerinden Türk vatandaşlığı alıyorlar! 11 yılda alınan konut miktarı... Haberi Görüntüle

''DAHA ÖNCE BÖLGEMİZDE HASTANE YOKTU''

İl Sağlık Müdürü Tunga Barçın, 60 günde tamamlanarak faaliyete başlayan hastanenin poliklinik hizmeti vermeye başladığını söyledi.

Hastanede bütün polikliniklerin aktif olarak çalıştığını belirten Barçın,

"Hastanemize gelen vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Daha önce Defne bölgemizde hastanemiz yoktu. Şu an yeni hastanemiz açıldı ve vatandaşlarımız oldukça memnunlar." 

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı Haberi Görüntüle

''ALLAH ERDOĞAN'DAN RAZI OLSUN''

Hastaneye gelen vatandaşlardan Bekir Aksu da hastanenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Hatay'a böyle bir imkan sağlandığı için devletimizden ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun." dedi.

Oğlunu ve eşini muayeneye getiren Hasan Konuşkan, "Allah devletimizden razı olsun, muayene olduk. Allah devletimize zarar vermesin." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading