Yandex Metrica

6 muhalefet partisi arasında yeni kriz! CHP, İyi Parti, Saadet, Demokrat, DEVA ve Gelecek müzikte anlaşamadı

6 muhalefet partisi arasında yeni kriz! CHP, İyi Parti, Saadet, Demokrat, DEVA ve Gelecek müzikte anlaşamadı

Geçtiğimiz günlerde CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine altı muhalefet partisi genel başkanı çalışma yemeğinde bir araya gelmişti. Oturma düzeni kriziyle başlayan ilk toplantı yuvarlak masa ile aşılmıştı. Bu partilerin 28 Şubat'ta gerçekleşecek 2. toplantısı öncesi yeni bir kriz daha yaşandı. İşte detaylar...

Gündem

23.01.2024, 18:52

Tarihi 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala muhalefet partileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek amacıyla ittifak hazırlığına başladı.

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde çalışma yemeğinde buluşmuştu.

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

MUHALEFETİN HDP YOKMUŞ ALGISI

Bu kapsamda 12 Şubat'ta gerçekleşen yuvarlak masa toplantısına bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP davet edilmeyerek kendi tabanlarından gelecek tepkilerin önüne geçilmek istendi. 

Öte yandan Millet İttifakı'ndaki parti liderlerinin toplantısındaki oturma düzeni Kılıçdaroğlu'nun yuvarlak masa önerisiyle aşılmıştı. Muhalefet partilerinin krizle başlayan toplantısında yeni bir kriz daha yaşandı.

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

"SUNUCU VE MÜZİKTE ANLAŞAMAYANLAR İKTİDARDA NASIL ANLAŞACAKLAR"

2. toplantı için bilinçli olarak seçilen 28 Şubat tarihli 6'lı liderler toplantısıyla ilgili bir bilgi paylaşan AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, muhalefet partilerinin toplantı müziğinde ve sunucusunda anlaşamadıklarını belirtti.

Sayan sosyal medya hesabından, "Bomba bilgi…28 Şubat günü açıklama yapacak 6 parti sunucu ve toplantı müziği için dün yapılan toplantıda anlaşamamışlar.. Tartışma devam ediyor.. Sunucu ve müzik de anlaşamayanlar iktidarda nasıl anlaşacaklar…" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading