Yandex Metrica
SON DAKİKA
6'lı masanın gizli ortağı HDP'den Mansur Yavaş'a bir veto daha!

6'lı masanın gizli ortağı HDP'den Mansur Yavaş'a bir veto daha!

6'lı masaya örtülü bir şekilde destek veren HDP, aday kriterlerini bir kez daha yinelerken, Mansur Yavaş'ı daha önce yaptığı gibi bir kez daha veto etti.

Gündem

23.01.2024, 22:09

Türkiye 2023'te yapılacak seçimlere hazırlanırken Millet İttifakı'nda  adaylık konusunda isimler tartışılmaya devam ediyor.

Ömer Kerkez kimdir? 3. Hukuk Dairesi Başkanı nereli? Haberi Görüntüle

HDP'NİN ADAY KRİTERİ

Masada Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimleri ön plana çıkarken, 6'lı masanın gizli ortağı HDP ise adaylık kriterlerini açıklamaya devam ediyor.

Daha önce Mansur Yavaş'ın olası adaylığını desteklemeyeceklerini belirten HDP'den yeni açıklamalar geldi.

Bülent Cihantimur'un 'taziyede bulunduk' sözlerine acılı babadan dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ'I BİR KEZ DAHA VETO ETTİ

Gazete Duvar’dan Vecdi Erbay’a konuşan eski Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk, ilk olarak Alevi aday tartışmalarına değinerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

"Adayın Alevi, Sunni, Kürt, Türk, Çerkes, Laz olması önemli değil" diyen HDP'li Türk, konuşmasında Mansur Yavaş'ı ima edip bir kez daha veto ederek şu ifadeleri kullandı;

Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

GEÇMİŞTE...

"Adaylarını belirlemediler demiyorum, açıklamadılar. Fakat biz bu masanın içinde olmadığımız için bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Tabii biz isimlere de takılmıyoruz. Gerçekten Türkiye’nin demokratikleşmesine katkı sunacak bir insan bizim için önemlidir. Ama geçmişte demokratik değerlere sahip çıkmamış isimlerin aday gösterilmesini de istemiyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading