Yandex Metrica

6'lı masanın 11'inci toplantısı da sona erdi! Altılı masanın adayı belli oldu mu? İşte ilk açıklama...

İYİ Parti'nin ev sahipliğinde yapılan altılı masanın 11. toplantısı da sona erdi. Liderler, ilk kez Cumhurbaşkanı adayını konuşmak için toplanmış olsa da yine bir isim çıkaramadılar. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada "Cumhurbaşkanı adayını nasıl belirleyeceğimizi konuştuk" denildi.

Gündem

23.01.2024, 20:22

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin yer aldığı altılı masanın 11. toplantısı sona erdi. Bugüne kadar 10 toplantı yapan ancak aday konuşmayan altılı masa, 11. toplantıda adayı konuştuklarını ifade ettiler. 

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklama şu şekilde; 

"Geçiş sürecinin yol haritasını Cumhurbaşkanı adayını belirleme süreciyle beraber nihai değerlendirme sonrası kamuoyu ile paylaşacağız."

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

CİHAN PAÇACI İSTİFA ETTİ 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, 'Parti kurulları Kemal Bey'i onaylayacak durumda değil.' ifadelerinin ardından Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etti. Paçacı, altılı masanın 11. toplantısı sürerken İYİ Parti istifasını belirterek binasından apar topar ayrıldı.

Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Haberi Görüntüle

AKŞENER KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA İKNA OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ısrarı sonuç vermeyince  Akşener CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ikna oldu.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da düzenlenen ve Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı etkinlikte, "İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak (Kılıçdaroğlu) teşrif edersiniz." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading