Yandex Metrica

6'lı Koalisyon'da LGBT çatlağı! Karamollaoğlu ortalığı ayağa kaldırdı: Hadi oradan

6'lı Koalisyon'da LGBT çatlağı! Karamollaoğlu ortalığı ayağa kaldırdı: Hadi oradan

CHP ve diğer partilerin onaylamasına rağmen LGBT sapkınlığına masada karşı çıkan ilk parti olanSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'yi kızdıracak ifadeler kullandı. Konuşmasında "Aile mefhumunun dejenere edilmesine rıza gösteremeyiz" diyen Karamollaoğlu, "İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş biz de aileyiz diyorlar, hadi oradan nereden çıkardın böyle saçmalığı" söyleminde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divanı programında kürsüye çıkan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, CHP ve İYİ Parti başta olmak üzere koalisyon ortaklarının dengesini bozacak söylemlerde bulundu.

Söz konusu konuşmasında, aile birliğinin bozulması halinde toplumun ayakta kalamayacağını kaydeden Karamollaoğlu, "Ailenin bütünlüğünü korumakla mükellefiz. Aile; toplumun temelidir, çekirdeğidir. Biz aile mefhumunun dejenere edilmesine rıza gösteremeyiz. Bunu bilmek mecburiyetindeyiz. Aile; bir erkek, bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş. ‘Biz de bir aileyiz.’ Haydi oradan! Nereden çıkardın böyle saçmalığı? Biz aile kavramını toplumun diri ve canlı kalması için elzem görürüz" dedi.

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU LGBT'YE DESTEK VERMİŞTİ

Masanın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Etnik köken, inanç, engellilik, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak” ifadeleriyle LGBT'ye destek oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading